2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra se Slovanem přinesla posun na druhé místo


Branky


0

Podruhé se muži Slavoje na podzim utkali se silným Slovanem Ostrava a podruhé dokázali otočit nepříznivý vývoj skóre a o jednu branku zvítězit. Do tabulky si tak opět připsali velmi cenné tři body, díky kterým navíc svého posledního soupeře v tabulce přeskočili a posunuli se na druhé místo za suverénní Klimkovice. Navíc mají jeden zápas k dobru – již jednou odložené utkání na hřišti Polanky B se nakonec odehraje až v jarním termínu (18. března). Podzimní část soutěže tak naši muži zakončili stylově – čtyřmi výhrami v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z posledních zápasů jsme si zvykli, že ačkoli se nakonec v rychvaldské kabině slaví, vítězství se nerodí příliš snadno. A nejinak tomu bylo i v tomto předehrávaném prvním jarním kole, které se hrálo ve velmi chladném počasí, za občasného poletování sněhových vloček. Scénář zápasu se podobal prvnímu vzájemnému utkání – Slovan byl lepší na míči a po půlhodině hry se dostal po hrubé chybě domácí obrany a pěkné střele z otočky do vedení. Slavoj však ještě v první půli vyrovnal, když se o šest minut později prosadil svým osmým gólem sezóny Jirka Matajsz.

 

Po změně stran se dále hrál bojovný fotbal a více šancí si dokázali vytvořit hosté. Jenže proti nim stál v brance Slavoje skvěle chytající Michal Chamrath, který svými úžasnými zákroky doslova přiváděl hráče Slovanu k šílenství. Vychytal několik vyložených příležitostí a držel naděje domácích hráčů na bodový zisk.

S blížícím se koncem zápasu se i díky zatažené obloze začínalo docela rychle stmívat a zdálo se, že přímý souboj o druhé místo tabulky skončí dělbou bodů. Jedenáct minut před koncem však domácím dokonale vyšlo střídání, na hřiště přišel Martin Drobík, jedním ze svých prvních doteků s míčem výborně narazil Tomáši Grochovskému a ten poslal krásnou střelu do horního rohu hostující branky. Hráči Slavoje už v závěrečné desetiminutovce vítězství uhájili a na pozápasovém zakončení si mohli připít na skvělé druhé místo po podzimní části městského přeboru.

 

zdroj:http://www.slavojrychvald.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Rychvald
Hodnocení utkání z pohledu trenéra Slavoje, Pavla Keprta:: V posledním utkání podzimu nás čekal jeden z aspirantů na postup. Své kvality potvrzoval celý první poločas, kdy byl herně lepší. Získával odražené míče, vyhrával souboje jeden na jednoho a po zásluze šel po naší chybě v rozehrávce do vedení. My jsme chtěli svou aktivitou určovat dění na hřišti a to se nám nedařilo. Druhý poločas byl kopií prvního – hosté byli lepší v kombinaci, my jsme dobře pracovali do defenzívy. Jako v prvním vzájemném utkání však soupeř selhal v koncovce a my jsme nakonec vstřelili o jednu branku více a bereme tři body. Kluky chválím za velmi dobře kondičně zvládnuté utkání. Bohužel nás v poslední době trápí velké množství nepřesností i v jednoduchých herních činnostech a na týmovém herním výkonu, co do kvality, je to samozřejmě znát.“




Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
M. Chamráth [-] - T. Rozsíval [-] , R. Macura [-] , J. Plánička [-] , O. Navrátil [-] , D. Kašpárek [-] , F. Stankuš [-] , T. Grochovský [-] , J. Nekoranec [-] , R. Miczka [-] , A. Čudejko [-]

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - L. Ciesarik [-] , J. Toma [-] , D. Trunkát [-] , T. Kaventa [-] , D. Pompa [-] , J. Gatnar [-] , P. Urbánek [-] , M. Trávníček [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-]

ŽK: 60. D. Kašpárek , 90. M. Chamráth - 27. L. Ciesarik , 38. J. Toma , 57. M. Kubinec , 86. T. Kaventa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NĚMEC Martin - DVOŘÁK Martin, ŠIPLÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.