Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 14:00

9.kolo, Moravskoslezský | Nový Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skotnice rozhodla v první části


Branky


0

Skotnice po první půli vedla o tři branky, a vedení ve druhé udržela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohužel,již v 13.min. jsme prohrávali 0:1.To po centru do našeho vápna odvracel hlavou Č.Barvík jen na  šestnáctku,kde byl hráč hostí.Jeho tečovaná střela skončila v naší síti.V 14.min. se probíjel kupředu Chovaneček.Nedaleko hranice pokutového území hostí byl faulován.K přímému kopu ve vzdálenosti dvaceti metrů od branky domácích si míč nachystal Lichnovský.Na jeho parádní střelu do horního rohu branky soupeřův brankář ani nereagoval 1:1.V 17.min. se k exekuci přímého kopu připravil domácí hráč.Jeho nebezpečnou střelu z 25 metrů Hruškovský vyrazil.V 22.min. hosté nakopli dlouhý balón na naší polovinu.Nedůrazný Č.Barvík přišel v souboji o míč a domácí hráč se řítil osamocen na našeho brankáře.Své sólo proměnil a domácí tým se ujal opět vedení 1:2.Už v 24.min. to bylo 1:3.Domácí hráč obešel dva naše obránce a před brankou našel volného svého spoluhráče,který nedal Hruškovskému šanci úspěšně zakročit.V 26.min. se k míči dostal ve středu pole opět domácí hráč.Nikým neatakován přihrál míč svému spoluhráči,který hezkou střelou zvýšil na 1:4.To byl konec pětiminutové fáze hry,kdy jsme hrubými chybami v obranné činnosti,umožnili soupeři defacto rozhodnout zápas v jeho prospěch ! Naši hráči se z výsledku přesto nesesypali.Výsledkem toho byly dvě nastřelená břevna.Nejprve v 27.min. Lichnovským a vzápětí v 30.min. Hricem.Patrik Hric se vzápětí nato prosadil i gólově.V 33.min. kopal Kocurek rohový kop.Jeho přetažený centr si našel právě Hrice,který chytrou střelou k tyči,nedal šanci brankáři domácích úspěšně zasáhnout 2:4.V 40.min. zahrával přímý kop Č.Barvík.Jeho centr si našel Škorňu,který ale nemířil mezi tyče branky domácího týmu.V 42.min. domácí zahrávali přímý kop za obranu,kde si naběhl domácí hráč a pohodlně zvýšil na 5:2.Za tohoto stavu se hráči obou týmů odebrali do šaten na poločasovou přestávku.Je nutno napsat,že domácí si vedení zasloužili.Dopomohly jim k tomu ale naše hrubé chyby v obranné fázi ! Pokud se takových chyb nevyvarujem,nebudeme moci pomýšlet na příznivé výsledky.Po poločasovém důrazném proslovu v kabině jsme nastoupili k druhému poločasu se snahou,alespoň snížit vedení domácího týmu.                                                    

 

Do druhé fáze jsme vstoupili aktivně.V 47.min.po rohovém kopu Kocurka mohl skórovat Němec.Jeho střela šla ale vedle domácí svatyně.Poté jsme byli aktivnějším týmem.Domácí tým se zatáhl na vlastní polovinu a bránil výsledek z prvního poločasu.Celý druhý poločas jsme diktovali tempo hry ale vyzrát na soupeřovu obranu se nám nedařilo.Až v 56.min.Č.Barvík zahrával po faulu na Chovanečka přímý kop ze vzdálenosti dvaceti pěti metrů od domácí branky.Jeho přesná tvrdá střela zaplula k tyči branky soupeře 3:5.Náš tlak pokračoval.Domácí tým se jen sporadicky dostal na naší polovinu.Šance ale stále nepřicházely.Jednu z těch gólových měl v 80.min.Němec,který se před soupeřovou šestnáctkou zmocnil míče,obehrál dva protihráče,jeho razantní střelu ale brankář domácích vyboxoval do bezpečí.V 90.min. se domácí hráč vydal k ojedinělému průniku.Prošel po pravé straně až k naší brankové čáře,kde si jeho přihrávku před branku srazil Č.Barvík do vlastí sítě 3:6.Po následné rozehře ze středového kruhu rozhodčí ukončil utkání,které jsme si vlastními chybami prohráli sami.Je to smutný fakt,že ačkoliv jsme na soupeřově hřišti vstřelili tři krásné branky,nedovezli jsme domů ani jeden bod.Naše defenzíva ale odehrála velmi špatný zápas !                                             

 

text zdroj: http://www.fotbalstramberk.cz/



Sestavy


FK Skotnice
J. Vrba [-] - T. Dušánek [-] (58. M. Podešva [-] ) , R. Vališ [-] (65. M. Veisenpacher [-] ) , M. Filip [-] (73. P. Pustějovský [-] ) , M. Mičaník [-] (76. P. Pustějovský [-] ) , T. Kloss [-] , V. Mičáník [-] , D. Tobola [-] , J. Kellner [-] , M. Pustějovský [-] , J. Papák [-]

Kotouč Štramberk
P. Hruškovský [-] - R. Barvík [-] , J. Chovaneček [-] , Č. Barvík [-] , M. Velart [-] - A. Kocurek [-] , M. Milich [-] , P. Hric [-] - M. Němec [-] , L. Lichnovský [-] , M. Škorňa [-] (75. S. Matonoha [-] )

ŽK: 57. M. Pustějovský , 65. M. Filip .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEK Jiří - PUSTĚJOVSKÝ Martin, LAKOMÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Fotbal Studénka 21 65:23 53
2 TJ Sokol Kateřinice 21 60:24 53
3 FK PRIMUS PŘÍBOR 20 53:20 49
4 TJ Sokol Žilina 21 47:44 36
5 TJ Mořkov 21 38:37 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Polónyi 24
2 Viktor Adamenko 20
3 Aleš Brtníček 18
4 Jakub Panák 15
5 Lukáš Lyčka 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Lukáš Matula 59 56,7% 0
2 Jiří Klik 52 53,6% 0
3 Radek Hruška 18 32,1% 0
4 David Kroupa 16 57,1% 0
5 Miroslav Liška 13 61,9% 0
Zobrazit celou tabulku