0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 10:15

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov překvapil Slavii a odvezl si z Hradce tři body


Branky


0

Hradecká Slavia na svém hřišti hostila předposlední Slovan Broumov, který kvůli svému postavení nutně potřeboval každý bod. Broumov chtěl překvapit svého soupeře a odvézt si z Hradce body. Překvapení se Broumovu podařilo, díky jediné brance utkání z kopačky Bureše získali hosté plný bodový zisk a posunuly se na 14. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužitá převaha Slavie

V první půli byli dle očekávání lepším a aktivnějším týmem domácí fotbalisté, kteří se dostávali do lepších příležitostí než soupeř z Broumova. Hosté se ale mohli spolehnout na dobře chytajícího gólmana Drahoráda, který v první půli zlikvidoval jak šanci Linharta, tak Dernera. Broumov se v první půli do vyloženě vyložených šancí nedostal, a tak se oba týmy rozešly do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Z minima maximum

I ve druhém poločase byla větší snaha na slávistických kopačkách a Broumov mohl opět pouze poděkovat bránkáři Drahorádovi, ten se zaskvěl hlavně při samostatném úniku Brázdy. Duch neproměněných šancí dohnal domácí tým v 66. minutě, kdy Broumov rozehrál autové vhazování do pokutového území Slavie, k míči se dostal Bureš, který se na hřiště dostal teprve tři minuty před touto akcí, a poslal míč za záda domácího gólmana Maška. Broumov tak z minima vytěžil maximum, naopak domácí z maxima nevytěžili nic, a Broumov se po konečném hvizdu mohl radovat z cenných třech bodů. 



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - M. Mottl [-] (77. M. Šolc [-] ) , J. Šedina [-] , D. Veselý [-] , D. Šauer [-] - M. Brázda [-] (88. V. Schejbal [-] ) , J. Homolka [-] , V. Horák [-] , Š. Derner [-] - T. Erber [-] (65. M. Hutla [-] ) , J. Linhart [-] (83. O. Doležal [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Semerák [-] , J. Schubert [-] , J. Kotyza [-] , O. Gago [-] - J. Mucha [-] (63. P. Bureš [-] ) , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , D. Svoboda [-] (46. M. Gago [-] ) - L. Hanzlík [-] (89. J. Rolník [-] ) , T. Mucha [-]

ŽK: 51. J. Linhart , 69. M. Mottl - 36. M. Gago , 81. L. Hanzlík , 86. J. Schubert , 90. J. Rolník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.