Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm minut první půle rozhodlo o výhře Slavie


Branky


0

Nebe a dudy, takové byly oba poločasy v zápase Dobrušky a hradecké Slavie. V první půli dominovali hosté, v té  druhé zase domácí. První půle nakonec rozhodla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté Dobrušky povolili hostům lepší start do zápasu, jejich poměrně nevýrazný a ustrašený výkon dovolil Slavii dostat se do tempa, herní pohody a brankového náskoku. Slavia odehrála výbroný poločas, ve kterém se jí dařila kombinace, rozhodující momenty první půle a ve výsledku i celého utkání přišly v rozmezí od 18. do 25. minuty, kdy se dvakrát trefil hradecký Homolka a jednu branku přidal i Linhart. Hradecký celek tak rychle získal tříbrankový náskok a pohodu do zbytku poločasu. 

Ve druhé části zápasu se dokázali domácí hráči oklepat z předešlých událostí a díky zlepšené hře se dostávali na dostřel brankáře Slavie. Jejich vůle udělat něco s nepříznivým výsledkem se poprvé zužitkovala v 60. minutě, kdy se prosadil záložník Mikušík. Vstřelená branka dodala Dobrušce potřebné sebevědomí, další branka však přišla až v 89. minutě - postaral se o ni útočník Hašek - domácí už ale neměli tolik času na další dramatizování zápasu, a ze tří bodů se tak radovala Slavia. 



Sestavy


SK Dobruška
J. Klofanda [-] - V. Malý [-] , M. Štětina [-] , P. Krahulec [-] , F. Šotola [-] - M. Dostál [-] , J. Mikušík [-] , D. Eimann [-] , M. Bohuňovský [-] - A. Hašek [-] , J. Majer [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - V. Horák [-] , T. Erber [-] (76. M. Hutla [-] ) , M. Brázda [-] , J. Linhart [-] (88. T. Kašpar [-] ) - J. Lán [-] , J. Homolka [-] , M. Hloušek [-] , J. Šedina [-] - M. Klicnar [-] (84. O. Doležal [-] ) , D. Veselý [-]

ŽK: 30. J. Klofanda - 59. J. Šedina , 59. J. Linhart , 65. D. Veselý , 88. M. Brázda , 88. V. Horák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.