Domácí srovnali dvěma penaltami manko. Oslavenec Kroka se blýskl hattrickem


Branky


1. D. Kalaš , 55. J. Šprinc , 67. J. Pataki (p.) , 86. Š. Kalaš (p.) - 3. R. Kroka , 27. R. Kroka , 34. J. Cipra , 64. R. Kroka
0

Utkání v Teplicích mělo dva hlavní hrdiny, v dolanském dresu oslavenec Radek Kroka, který slavil své 23. narozeniny, a na straně domácích byl dle hostů hlavním hrdinou hlavní rozhodčí Saučuk, ale popořadě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Dolany u Jaroměře
Pavel Martínek: Do Teplic jsme dorazili v počtu pouhých 12 hráčů. Hned v 1.minutě Kulang zahrává malou domů kterou vystihuje Dušan Kalaš a prohráváme 1:0. Jenže již ve 3.minutě se nádherně prokličkoval středem hřiště Kroka a je vyrovnáno. Od této chvíle jsme jasně lepším týmem, ale trápíme se v koncovce. Ve 27.minutě se překrásně trefil z velké dálky opět Kroka a ve 34.minutě po centru Tokara zvyšuje Cipra na poločasových 1:3 Tento výsledek ovšem mohl být daleko lepší, kdyby své šance proměnili Kopecký, Tokar, Cipra a Semanišin a jednou zachránila domácí tyč jejich branky. Ve druhém poločasu se v 55.minutě prosazuje hlavou domácí Šprinc po jediné gólové akci, kterou si domácí za celý zápas sami vypracovali 2:3. Na to v 64.minutě z přímého kopu odpovídá opět Kroka, který vsítil svůj třetí gól v zápasu. Domácí ještě zachraňuje břevno a tyč jejich branky. V 67. minutě vzal zápas do svých rukou hlavní rozhodčí Saučuk, když přísně posoudil zákrok Strašidla v pokutovém území a domácí kopali penaltu, kterou proměnili 3:4. V 72.minutě pak rozhodčí neviděl jasný faul domácích v jejich pokutovém území na Kroku a vše završil v 86.minutě, když byl před naší brankou faulovaný Berger, který v pádu upadl na domácího hráče. K údivu všech kopali domácí druhou penaltu, kterou Kalaš Š. proměnil a zrodila se tak remíza 4:4. Nutno dodat, že kdybychom proměnili alespoň polovinu našich šancí, mohli domácí kopat penalt kolik chtěli a stejně bychom vyhráli. Stejně tak, pokud bychom se sešli v jiném počtu, zápas by určitě vypadal jinak. Na kdyby se však nehraje. Po průběhu zápasu jsme určitě body ztratili.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: SAUČUK Martin - VANÍČEK Michal, GIECI Ján.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.