Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice uštědřila Slavoji debakl


Branky


0

K 1. kolu OP náchodska hostila domácí Velká Jesenice pohraniční celek z Teplic n. M. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si jistí výhru již v úvodní půly

Favorizovaná Jesenice začala z ostra, ale obrana hostů byla velice dobře rozestavěna. Netrvalo však dlouho a v defenzivě Teplic se začaly nalézat skuliny. Jednu z nich využil velmi průbojný Jan Paďour, který umístil střelu z vápna do právého horního rohu - 1:0. Za osm minut přidal druhý gól pro domácí také Martin Kožený, když se trefil z odraženého míče. Opět netrvalo dlouho a 29. minuta přinesla další branku jesenických, tentokrát se o ní zasloužil Vojěch Krčil. Ale ani to nepřineslo poslední trefu poločasu a ani Vojtěcha Krčila, ten ve 35. minutě uštědřil teplickým další lekci z produktivity. Pouze pár minut před koncem první půle byl nařízen pokutový kop, kterého se ujal kapitán hostí Milan Hejnyš. Zkušený Jiří Palsman však po skoku do levé strany zachraňuje čisté konto a jde se do kabin za stavu 4:0 ve prospěch domácích.

Jesenice si hlídá vysokou výhru

Ačkoli by kde kdo čekal, že jeseničtí zastaví svůj gólostroj a budou spíše bránit, tak tomu bylo na začátku druhé půle přesně naopak. Po breaku se utrhl útočník Jan Paďour a zaznamenal svou druhou branku v jednom zápase. Potom se ale již ozvali hosté a v 58. minutě  se zapsal na listinu střelců střídající Jakub Šošovička. Ale ani tentokrát se nedá mluvit o tom, že by Teplice dosali zápas do svých rukou. V 65. minutě dovršil domací Vojtěch Krčil svůj hattrick. Teplice měly ve zbytku ukání nějaké šance, ale ani ty se jim nepodařilo proměnit, a tak skóre zápasu zůsalo stejné a to 6:1 pro V. Jesenici.

Po tomto zápase se na první místo usadila Jesenice společně s mužstvem Dolan a poslední míso zatím patří Č. Skalici a právě Teplicím.



Sestavy


TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - V. Krčil [-] (71. J. Čermák [-] ) , T. Slabý [-] (71. D. Otava [-] ) , M. Kožený [-] , P. Ježek [-] (78. P. Vejdělek [-] ) , P. Hlávko [-] , L. Hadvich [-] , J. Franěk [-] , L. Zelený [-] , J. Paďour [-] (78. P. Sedláček [-] ) , J. Marel [-]

TJ Slavoj Teplice nad Metují
P. Oubrecht [-] - Š. Kalaš [-] , D. Kretschmer [-] , J. Kalaš [-] , M. Veselik [-] (48. J. Šošovička [-] ) , T. Řeháček [-] , A. Skuřenský [-] , M. Matouš [-] , D. Kretschmer [-] , P. Šubrt [-] , M. Hejnyš [-]

ŽK: 31. M. Hejnyš , 64. D. Kretschmer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vaníček Michal - SAUČUK Martin, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.