2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice si na závěr připisují výhru.


Branky


0

Po ne zrovna ideálním startu do jarní sezóny se nakonec Předměřice umisťují na druhém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas proti větru, dešti.

V prvním poločase domácí nebojovali jen s hosty z Lípy ale i s povětrnostními podmínky. Neboť každý jejich odkopnutý balón z velkého vápna se hned vrátil zpět. Hosté této pomoci využili a dostali se do jednobrankového vedení. I přesto, že počasí hodně ovlivlnilo průběh první půle, hrál se jinak bojovný a vyrovnaný souboj dvou celků, které už měli záchranu jasnou.

Střídání pomohlo.

Do druhé půle udělali domácí změny v sestavě, navíc se počasí lehce uklidnilo a od té doby začali přebírat iniciativu nad utkáním. Nově příchozí hráči dodali hře klid a rozvahu. Domácím se povedlo vstřelit dvě branky a otočili stav utkání. To pro ně znamená, že si rozlučku se sezónou užíjí o něco více.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Aleš Hronek, domácí: Hodně vyrovnané utkání, které bylo ovlivněno tím, že my jsme v prvním poločase vykopli a míč byl hned zpátky díky počasí ve vápně. Naštěstí nás ta bouřka nakonec obešla a tak se zápas nepřerušil. Jinak se odehrávalo hodně vyrovnané a bojovné utkání.




Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Pavliš [-] - A. Hronek [-] , L. Ponikelský [-] (63. J. Mach [-] ) , D. Lejp [-] , R. Frank [-] - O. Vyleťal [-] , P. Jiroušek [-] (46. M. Šmarda [-] ) , Š. Bezvoda [-] , T. Ponikelský [-] - J. Bouček st. [-] (80. J. Bouček ml. [-] ) , J. Voborník [-] (85. P. Hosman [-] )

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - R. Mondík [-] , J. Palán [-] , M. Král [-] , S. Kopecký [-] (74. M. Škop [-] ) - T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] , T. Doleček [-] , J. Vašata [-] - R. Kafka [-] , P. Charvát [-]

ŽK: 20. D. Lejp , 50. L. Ponikelský , 57. M. Šmarda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.