Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité vítězství v souboji o záchranu!


0

Předměřice si doma po vítězství 4:1 připisují důležité tři body v boji o záchranu. Na oko se tak alespoň dočasně vzdálili od sestupové pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na to od začátku vletěli.

Zápas o záchranu začal velkým tlakem domácích. Ti v prvním poločase svou aktivitou a důrazem hodně trápili obranu hostí. Navíc se už v druhé minutě dostali do vedení a tak se dostali do pohody. Z dalších šancí se ale už nedokázali prosadit. Hosté se štěstím obrovský tlak ubránili. Po té, co tlak domácích malinko upadnul se dostali do hry i hosté a podařilo se jim vyrovnat. Stav utkání byl tedy o poločasu 1:1.

Už to vypadalo, že pauza pomohla více hostům.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté. Vypracovali si několik brankových příležitostí, ale všechny trestuhodně zahodili. Domácí se pak po sporné offsidové situaci dostali do vedení 2:1. Na to se hostům téměř podařilo zareágovat, ale svou jasnou brankovou příležitost opět zahodili a tak je domácí následně potrestali. Dostal si do vedení 3:1. Po tomto góle hosté poslali vše do útoku a otevřeli své zadní vrátka. Domácím se tak otevřel prostor pro brejkové situace. Z jedné z nich následně upravili skóre utkání na 4:1.



Ohlasy k zápasu



FK Deštné v O.h.
Zdeněk Lanta(hosté): Domácí prostě chtěli více a zaslouženě vyhráli. Nám nezbývá nic jiného, než na zápas zapomenout a soustředit se na poslední zápasy, ve kterých ještě žije šance na záchranu.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Pavliš [-] - R. Frank [-] (80. J. Bouček st. [-] ) , D. Lejp [-] , L. Ponikelský [-] (60. E. Bareš [-] ) , A. Hronek [-] - Š. Bezvoda [-] , J. Bareš [-] , P. Paizker [-] , T. Ponikelský [-] - O. Vyleťal [-] , Š. Pekáč [-]

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - J. Vítek [-] , J. Kánský [-] , M. Tuček [-] , Z. Lanta [-] - R. Netík [-] , P. Matula [-] , P. Drapák [-] (40. M. Vávra [-] ) , L. Macháček [-] - P. Valášek [-] , M. Hochmann [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.