4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borohrádek vysoce vítězí.


Branky


0

První celek tabulky z Borohrádku si připisuje další vítězství. Tentokrát jasným výsledkem poráží celek z Předměřic. Na špici tabulky má už šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jen jeden gól.

Domácí do toho od začátku vletěli a nechtěli ponechat nic náhodě. Svého soupeře zatlačili na jeho polovinu a vypracovávali si jednu příležitost za druhou. Ke štěstí Předměřice ale své šance nedokázali proměnit a tak se mohli radovat pouze jednou. Hosté tak odcházeli do kabin s tím, že to ještě taková tragédie není.

Střelci se už vzpamatovali.

Druhá půle se odehrávala v podstatě obdobně. Domácí si užívali pocitu více ze hry a hosté se nemohli dostat ze sevření. Rozdíl byl ale v tom, že narozdíl od první půle se domácí dokázali i prosadit a nakonec jasným výsledkem zvítězit.



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - L. Merkl [-] (66. K. Pírko [-] ) , P. Matějus [-] , F. Liška [-] , T. Dobiáš [-] - M. Moravec [-] , T. Sazima [-] (84. K. Lifka [-] ) , M. Vojnar [-] (77. J. Uhnavý [-] ) , A. Čermák [-] - J. Bílek [-] (80. M. Kapusta [-] ) , P. Karkula [-] (88. R. Sazima [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Pavliš [-] - A. Hronek [-] , L. Ponikelský [-] , J. Hlavatý [-] (70. J. Bouček st. [-] ) , M. Bergman [-] - D. Lejp [-] (52. J. Voborník [-] ) , Š. Bezvoda [-] (78. Š. Pekáč [-] ) , J. Bareš [-] , P. Paizker [-] - O. Vyleťal [-] , M. Šmarda [-]

ŽK: 59. J. Bílek - 46. D. Lejp .
Hráči zápasu: J. Bílek - A. Hronek .
Počet diváků: 156.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.