Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště přestřílelo v souboji o dno Záchlumí, hattrickem pomohl Pažountka


0

Sedliště se konečně rozehrálo, vše mu klapalo a Motor se téměř nedostal do hry. Sedliště souepře dokázalo přehrávat. Dlouho ale nedokázalo vsítit branku a muselo se strachovat, aby se to dříve nepodařilo Záchlumským. Nakoenc ale pomohla první branka Pažountky a pak už to šlo samo. Sedliště nakonec zvítězilo v poměru 5:1, bodově se vyrovnalo Záchlumí i Damnovu a na skóre je předposlední. Pokud by Damnov v neděli prohrál o více, než čtyři branky, postoupí Sedliště ještě o stupínek výše. Záchlumí je poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pažountka otevřel skóre a rozhodl

Začátek zápasu byl trochu rozpačitý, oba týmy nehrály zrovna nejlépe, ale oba se dostávaly do dobrých šancí. Ani jednomu se však nedařilo žádné využít a bylo jasné, že první branka bude hodně důležitá. I proto byl zápas v podání týmů asi stále nervóznější. V jedenatřicáté minutě ale dokázal otevřít skóre Martin Pažountka, a tím v podstatě rozhodl. Sedliště se uklidnilo a hrálo velmi dobře, Záchlumí odpadlo a od té doby už v podstatě jen bránilo. I přes velké množství šancí ale Sedliště už v první půli nezvýšilo, a tak byl Motor stále ještě ve hře.

Sedliště přidalo pár gólů a bylo rozhodnuto

Ani ve druhé půli se Sedliště ještě dlouho nedokázalo prosadit a definitivně se od Motoru odtrhnout. Přesto stáel jasně dominovalo a šancí mělo až příliš. Pak ale opět pomohl Martin Pažountka, který tak v jednašedesáté minutě v podstatě už konečně rozhodl. A pak už to tak Sedlišti začalo padat. Během chvíle přidal další branku ještě Petr Fojtíček a po něm se přidal i Václav Pešek. I v této fázi ale hosté ještě spálili dost šancí. Pak se zdálo, že už se jen dohrává, ale chvíli před koncem se o čestný zásah postaral ještě Miroslav Voříšek. I konec ale měli nakoenc šťastnější hosté. Závěr utkání si jště osladil zkompletováním hattricku Martin Pažountka, který tak jen upravil na koenčných 5:1. Seldiště tak vybojovalo cenné tři body a začíná se drápat výše. 



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: My jsme měli štěstí v tom, že soupeř byl ještě horší, než my. Nám to tedy tentokrát sedlo, kombinačně to bylo dobré a vše se nám dařilo, až na koncovku. Mohli jsme dát mnohem více branek. Nejkritičtější byl pro nás začátek, kde kdyby soupeř dal jeden, nebo dva góly, tak by se to špatně otáčelo. Pak jsme se ale prosadili, a to nás nakoplo. Od té doby jsme byli jasně lepší. Všichni si zaslouží pochvalu za dobrý výkon.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - L. Dýdek [-] (43. A. Sabovčík [-] ) , J. Zajaroš [-] , M. Vácha [-] , V. Malík [-] , M. Štrejn ml. [-] , M. Voříšek [-] , K. Štrejn [-] , M. Tót [-] , J. Mička [-] , L. Hrabák [-]

TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - J. Marek [-] , M. Patočka [-] , J. Petráška [-] - V. Pešek [-] , L. Buben [-] , F. Fatura [-] , M. Pažountka [-] , J. Brabec [-] (71. V. Pokorný [-] ) - P. Fojtíček [-] - O. Rožumberg [-]

ŽK: 64. K. Štrejn - 39. O. Rožumberg , 42. J. Petráška , 78. J. Marek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORNÍK Miloslav (N), DVOŘÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.