J. Pich 51.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice si poradily s Lomem, bylo to ale drama až do konce


Branky


0

Výsledek 4:1 sice vypadá celkem jednoznačně, ale ve skutečnosti nebylo zcela rozhodnuto ještě ani sedm minut před koncem zápasu. V té době vedly Bezdržužice "jen" o jednu branku, a to zcela nic neslibovalo. V závěru ale využily otevřené hry Lomu, a to bylo rozhodující. Výsledek ale vypadá daleko jasněji, než celý průběh zápasu. To ale nic nemění na tom, že Jiskra vyhrála, má tři body a v tabulce je po sobotě pátá. Stále se trápící Lom pak působí podstatně níže. Je jedenáctý, ale na nejhorší trojici soutěže má čtyři body náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli řídily Bezdržice

Jiskra hrála od začátku skvěle, ujala se iniciativy a soupeře přehrávala. Byla velmi aktviní a během první pětyčtyřicetiminutovky si vytvořila velké množství slibných šancí, Lom hrál jen druhé housle. Jeh štěstí ale bylo v tom, že Jikře se zase tolik nedařilo v koncovce, a tak se i přes nepovedený poločas udržel ve hře. Jiskra totiž z těch mnoha pokusů přetavila v branku jen jeden, když se v osmadvacáté minutě trefil Pavel Dvořák. To už bylo ale vše, a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:1. Bezdružice musely doufat, že nebudou špatné produktivity v prvním dějství ve druhé půli litovat.

Jan Pich rychle vyrovnal, drama až do konce

Udržení se ve hře Lom pořádně nabudilo a hend zkraje druhé půle soupeře zaltačil a vyrovnal, trefil se Jan Pich. Bezdružicím se ale podařilo bleskurychle odvětit a své vedení strhnout zpět na svou stranu, když se prosadil Milan Dvořák. Od té doby už ale hosté hráli výrazně opatrněji a iniciativu začal pomalu přebírat Lom. Čím více se blížil konec, tím více se převaha a tlak Lomu stupňovaly. Lom bojoval, seč mu síly stačily. Už to i vypadalo, že by se mohl dokonce i dočkat vyrovnání, ale závěr pro něj byl krutý. Ve třiaosmdesáté minutě se trefil Pavel Dvořák podruhé a bylo rozhodnuto. Lom oteřvel hru asi až příliš. Závěru zápasu se už v podstatě jen dohrával. Lukáši Čadovi se ještě podařilo přidat v poslední minutě ješě jeden zásah, ale to už bylo vše. Bezdružice vyhráli nakonec 4:1, tak jasné to ale zase nebylo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: My jsme chtěli minimálně bodovat, ale hráli jsme vyloženě špatně. Docházely nám rychle síly, málo jsme běhali, nedávali jsme si balóny, nevyužívaly jsme šancí, i když jsme jich zase tolik neměli. Celkový výkon byl určitě neuspokojivý a body jsme si určitě nezasloužili.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Nám se zápas povedl, přijeli jsme opět s mladou sestavou a všichni hráli tak, jak měli a jak jsme si řekli. Sice jsme nevyužili některých vyložených šancí, ale přesto jsme vedli a mohli jsme být po první půli spokojení. Ve druhé půli jme věděli, že Lom bude muset otevřít hru, a tak jsme chtěli hrát hodně aktivně do útoku a ještě nějaké branky přidat. Lom nás v závěru sice trochu zmáčkl a nás musel podržet brankář. V závěru jsem pak ale soupeře dorazili. Určitě jsme spokojení, Lom není určitě slabý soupeř a těchto bodů si hodně ceníme.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Kunžwart [-] , M. Selzer [-] , M. Němec [-] , M. Stec [-] , D. Lintner [-] , J. Pich [-] , D. Roček [-] (60. T. Mareš [-] ) , M. Pich [-] (53. J. Vopalecký [-] ) , A. Karas [-] , M. Kraus [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Michalčák [-] , M. Dvořák [-] , V. Gábor [-] - J. Hochgesandt [-] , D. Maroušek [-] , D. Szegecs [-] (83. R. Fojtík [-] ) , M. Dvořák [-] - L. Čada [-] , P. Dvořák [-] - S. Čada [-]

ŽK: 38. M. Němec - 34. M. Dvořák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - MATOUŠEK Vladimír (N), HOLÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.