2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín se dostává zpět do formy, porazil Bezdružice


Branky


33. M. Dvořák , 53. M. Dvořák - 22. D. Bláha , 36. M. Dvořák (vl.) , 46. D. Bláha , 57. D. Bláha
0

Černošínu se zpočátku příliš nedařilo a na svůj úspěšný lońský ročník dlouho navázat neodkázal. Teď se ale povzbudil porážkou Stříbra v derby a byl odhodlaný své zlepšení ptvrdit také v Bezdružicích. A povedlo se, zejména díky hattricku Dominika Bláhy zápas bez větších potíží ovládl a v poměru 4:2 zvítězil. Pro Bezružice je to další nepříjemná ztráta bodů, pro Černošín další důležitá vzpruha. Sokol už se drápe tabulkou výše a rozhodně se nechce spokojit s rolí průměrného týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka domácích Čenošínu hodně pomohla

Od začátku to bylo vlemi vyrovnané a zajímavé utkání. Diváci sledovali velmi kvlaitní podívanou. Oba týmy hrály pohledný ofenzivní fotbal, ale zároveň velmi opatrný v obraně. Zkrátka kvalitní po všech směrech. Šance byly na obou stranách a zdálo se, že diváci budou sledovat zápas, o jehož vítězi se bude mluvit, jako o šťastnějším. Zkrátka to bylo o tom, kdo bude produktivnější. Do vedení se zhruba po dvaceti minutách dostal nejprve Černošín, když přesně pálil snajpr Dominik Bláha. Odskočit se mu ale nedařilo a zhruba po deseti minutách přišla odpověď Bezdružic v podání Milana Dvořáka. O vyrovnanosti zápasu nebylo sporu, bylo zaděláno na pořádné drama. Bezdružice se ale později sami trochu srazily k zemi, když se do vlastní sítě nechtíc trefil Martin Dvořák. To dostalo hosty na koně a Bezdružice byly od té doby trochu opařené. Černošín už ale další branku nepřidal, a tak byly před druhou půli ve hře o body stále oba týmy.

Bláha pomohl rychlou trefou

Černošínu ale parádně vyšel vstup do začátku druhé půle. Už v první minutě se z první akce a z první vytvořené šance prosadil úspěšný Dominik Bláha a Černošín měl k výhře parádně nakročeno. Bezdružice byly zaskočeny. Pak se ale začaly zase trochu probírat a tlačit se dopředu, aby mohly se zápasem ještě něco udělat. Nakoenc se jim poměrně rychle podařilo snížit a vrátit se do hry po zásahu Martina Dvořáka, který tak trochu odčinil svou obrovskou a nakoenc asi rozhodující chybu. Pak si ale Jiskra neohlídala v otevřené hře Dominika Bláhu, a ten neváhal zkompletováním hattricku vrátit hostům dvoubrankový náskok. To připravilo domácí tým o naděje. Jiskra se sice ještě snažila, ale byla už bezzubá a nakonec se jí už snížit nepodařilo. Černošín jen v poklidu kontroloval hru a nakonec vyhrál 4:2. Dnes ale můžeme říci, že vyrovnaný zápas ovládl skutečně ten šťastnější. Domácí nebyly o moc horší.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jiskra Bezdružice: Bezdružice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: My jsme jeli na horkou půdu Bezdružic, které byly určitě favoritem, ale my jsme hráli hodně zodpovědně a bojovně. Soupeř měl oslabený gól a my jsme konečně využili potenciál střelce Bláhy. Zápas se nám zkrátka vydařil skvěle.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Michalčák [-] , M. Dvořák [-] , J. Štrunc [-] , V. Gábor [-] - J. Hochgesandt [-] , M. Filip ml. [-] , D. Szegecs [-] , M. Dvořák [-] - L. Čada [-] , P. Dvořák [-]

TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - K. Skoumal [-] , R. Panuška ml. [-] , T. Petrovič [-] , J. Kubovský [-] , T. Klepsa [-] , R. Havel [-] - J. Solový [-] , R. Drozda [-] - D. Bláha [-] , M. Kundrát [-] (67. R. Panuška st. [-] )

ŽK: 42. P. Dvořák - 52. K. Skoumal , 53. T. Klepsa , 82. R. Havel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HOLÍK Petr (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.