0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 14:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně si v dohrávce poradily se Sedlištěm


Branky


0

Oba týmy své zápasy pátého kola odehrály již v sobotu, a tak jim nic nebránilo, střetnout se v neděli v rámci dohrávky čtvrtého kola z minulého týdne, v němž byl jejich zápas odložen pro nepříznivé pdmínky počasí a pro podmáčené hřiště. Na roli favorita pro Lázně se ale stále nic neměnilo. Sedliště je v obrovských problémech, sotva se schází a z pěti zápasů pět zápasů prohrálo a je bez bodu poslední. A nebudu Vás napínat, žádně překvapení Lázně nedopustily ani tentokrát. Vyhrály 3:0 a zdá se, že jsou zpět na vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý den, druhý zápas

Pro oba týmy to mělo být velmi náročné utkání. Namísto jednoho obvyklého víkendového zápasu to pro ně byl už druhý. Lázně měly ale výhodu, mohly svůj tým díky širokému kádru více obměnit. Přesto na nich šla velká únava znát už od první minuty. Lázně si byly velké námahy vědomé, a tak hrály opatrně a hlavně v klidu bez zbytečného výdeje energie. Proto diváci sledovali daleko vyrovnanější utkání, než původně všichni očekávali. Staré Sedliště bylo velmi aktivní a hrálo pohledný fotbal. Lázně hru stále kontrolovaly, ale přesto měl brankář Kratochvíl práce celkem dost. Sedliště bylo aktivní a své šance si také vytvářelo. Pro diváky to muselo být pohledné utkání. Akorát gól hodně dlouho chyběl. Oběma týmům ve finální chvíli vždy něco chybělo a možná by se v tom dala hledat spojitost s tou již zmíněnou únavou. Nakoenc se ale přesto podařilo ještě v první půli Lázním dostat do vedení, když ve čtyřiatřicáté minutě dokázal přesně zakončit Martin Surovčík. Sedliště se sice snažilo, ale vyrovnat už nedokázalo. I přes dobrý výkon po půli prohrávalo.

Lázně si po pětadvaceti minutách oddychly

Prvních dvacet minut druhé půle ale diváci sledovali nečekaný obraz hry. Sedliště bylo lepší, bylo houževnatější a hrálo naplno. Domácí se zkrátka nechtěli vzdát lacino a věřili v body. Dokázali si vytvořit minimálně tři velmi nadějné šance, ale brankář Kratochvíl v této fázi svůj tým podržel. A jednou mu dokonce pomohla tyč. Lázně ale postupně hru začaly vyrovnávat a opět ji kontrolovat.  A když pak v sedmdesáté mintuě přidal druhý zásah František Vacata, bylo rozhodnuto. Sedliště štěstí opět nemělo. Lázně už zápas v klidu dohrávaly a ani domácí už se nikam netlačili. Ke konci navíc přidal ještě třetí gól Jaroslav Sak a už nebylo vůbec, co řešit. Lázně nakoenc vyhrály s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Dnes jsme určitě hráli lépe, než včera. Nehráli jsme špatně, hráli jsme kombinačně a měli jsme i pár dobrých šancí, jen jsme jich nedokázali využít. Nicméně, ze zápasu máme dobrý pocit. Soupeř měl lepší střelce, a to rozhodlo. V první půli jsme ještě věřili, protože jsme je mírně i přehrávali, ale ve druhé půli už soupeř rozhodl. Není ale důvod, být nespokojený. Klukům děkuji za dobrou práci.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Sedliště byl papírově lehčí soupeř, což je pro nás vždy velké nebezpečí. Často máme tendence tyto soupeře podceňovat. Naštěstí se tak ale tentokrát nestalo a dokázali jme vyhrát. Za stavu 1:0 nás ale soupeř troch potrápil a měl pár šancí, ze kterých mohl vyrovnat. Když jsem ale dali gól na 2:0, bylo vlastně rozhodnuto. Zápas jsme od začátku měli ve svých rukách. Museli jsme protočit hodně hráčů, aby si po náročném víkendu odpočinuli, proto jsme také nevyhráli takovým rozdílem, jako ostatní soupeři. Nicméně, po náročném víkendu můžeme být s tímto výsledkem určitě spokojení. Dobrá práce.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
V. Pokorný [-] - P. Hrubý [-] , J. Marek [-] , D. Zavacký [-] (53. O. Rožumberg [-] ) , M. Patočka [-] (78. P. Ženíšek [-] ) - P. Dvořák [-] (61. F. Fatura [-] ) , M. Pažountka [-] , J. Brabec [-] , V. Pešek [-] , L. Buben [-] - P. Fojtíček [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - J. Bock [-] , P. Rašín [-] (66. J. Míšek [-] ) , J. Zábranský [-] , J. Sak [-] , F. Vacata [-] , M. Surovčík [-] , M. Pohlot [-] (56. O. Nuhlíček [-] ) , R. Mašín [-] (35. V. Kolář [-] ) , J. Jelen [-] , P. Hampapa [-]

ŽK: 50. D. Zavacký , 59. P. Hrubý , 64. O. Rožumberg , 86. J. Marek .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Friedenberger Karel - VOKURKA Marek (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.