Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník po dlouhé době prohrál


Branky


0

V Rudníku skončila dlouhá série domácích bez porážky. Hostinné se střelecky prosadilo hlavně v druhém poločase a vyhrálo v Rudníku poměrně vysokým rozdílem 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas zvládli lépe hosté

První poločas nám přinesl zajímavou podívanou, kdy se oba týmy prezentovaly dobrým výkonem a velkou snahou o dosažení branky. Hosté v tom snažení byli úspěšnější a první poločas vyhráli 1:2. Domácí se chtěli samozřejmě pokusit o vyrovnání a zvládnout druhý poločas lépe. To ovšem netušili, že se to nepovede a jejich série bez porážky skončí.

V druhém poločase dávali góly pouze hosté

Druhý poločas byl v brankové režii hostujícího Trutnova. V první čtvrthodince to ještě vypadalo, že by se domácím mohlo povést vyrovnat. Jenomže když se po hodině hry trefil hostující Roman Polák, tak začínalo být jasné, že dnes domácím pšenka nepokvete. Vše se to potvrdilo a do konce zápasu ještě hosté přidali další dvě branky. Hostinné si tímto vítězstvím pojistilo krásné druhé místo. V Rudníku mohou být také spokojeni, protože se záchrana povedla a k tomu pěkné čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Pavel Gašpar - Sekretář Rudníku: Děkujeme klukům za sedmizápasovou jarní šňůru vítězství, které nám zachránilo B-třídu. K zápasu hosté vyhráli, gratulujeme.

TJ Tatran Hostinné
Pavel Šmucer - Vedoucí mužstva Tatranu Hostinné: Oboustranně bojovné utkání, ve kterém měli větší vůli po vítězství hráči Hostinného a zaslouženě si odvezli všechny body. Hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení po celou dobu zápasu.



Sestavy


TJ Rudník
D. Fišer [-] - J. Štemberka [-] , R. Hylmar [-] , J. Víšek [-] , J. Kováč [-] - J. Sucháň [-] , .. Novák [-] , L. Etflaiš [-] , J. Parasič [-] - T. Jebavý [-] , M. Brož [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - P. Janouch [-] (84. M. Celar [-] ) , L. Horák [-] , J. Slavík [-] , D. Polák [-] - A. Rodr [-] , P. Šmucer [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] (78. P. Petružálek [-] ) - M. Jakoubek [-] , D. Maličký [-] (57. Z. Pištora [-] )

ŽK: 65. D. Polák , 83. P. Petružálek .
Hráči zápasu: J. Parasič - M. Jakoubek .
Počet diváků: 99.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku