Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Manětínu nestačil k výhře ani hattrick Turečka


Branky


0

Prohrávali 2:0, do konce poločasu stihli ale vyrovnat. Ve druhé půli šel Manětín dokonce do vedení, nakonec ale doma podlehl Kralovicím na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů

Ve čtvrtém kole podzimní části soutěže na sebe narazily celky TJ Sokol Manětín a TJ Sokol Kralovice B... Do zápasu vstoupily oba celky vcelku aktivně, i proto padla v zápase celkem rychlá branka. V osmé minutě kopali hosté ro, balón se ke šěstí Kralovic odrazil od jednoho z jejich hráčů, konkrétně od Jana Purkara, a dopadl k zadní tyči. 1:0.. Oba týmy neustávaly s útočnou snaho, více z toho ale těžil tým hostů, který po střele Jana Lavičky přes chumel hráčů zvyšoval na 2:0...

 

Domácí se ale dokázali zvedout, povedlo se jim za čtvrt hodiny snížit. Ve 33. minutě napřáhl po přihrávce středem Martin Tureček a dal svou první branku. Té druhé se dočkal za krátkou chvíli, neboť dvě minuty před pauzou, tedy v minutě 43. srovnával Martin Tureček na 2:2...

Obrat domácích

Ve druhé půli poznamenalo hru deštivé počasí, začalo pršet a podmínky se ztížily. To ale ničemu nezabránilo Martinu Turečkovi, aby dokončl své trojbrankové dílo. V 54. minutě dostal přihrávku mezi beky a tváří v tvář gólmanovi hostů nezaváhal, poslal tak svůj tým do vedení 3:2.

 

Byli to právě hosté, tým Kralovic B, posílený o několik hráčů z A-týmu, kteří teď museli dotahovat jednogólové manko. O to se snažili delší dobu, ale až v 71. minutě se jim to povedlo zásluhou Petra Vopata, který využil zaváhání v roehrávce týmu domácího... Tak se necelých dvacet minut před koncem hrálo zase od nuly. A tentokrát už ani jeden celek neskóroval.

Domácí proměnily jen dva kopy

V penaltovém rozstřelu se tyto kluby potakly poprvé. Nakonec, například od jiného zápasu čtvrtého kola, k tomu stačila ona pětipokusová série.. Vlastně jen čtyř. Neboť domácí dali jen dva pokutové kopy, a tak se hosté toho pátého ani nemuseli zúčastnit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Manětín
Jan Kronďák: Zápas byl celkem vyrovnaný, Kralovice sice povolaly hráče z áčka, ale na to se nevymlouváme. Vedli dva nula, povcedlo se nám to do poločasu srovnat... Nakonec jsme i vedli, škoda že to nevyšlo. Myslím, že bychom to zvládli.




Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - D. Barchanski [-] , R. Vandrovec [-] , P. Zelenka [-] , D. Janouškovec [-] , V. Kopelent [-] (60. J. Charvát [-] ) , J. Kala [-] (80. L. Tintěra [-] ) , M. Tureček [-] , J. Suja [-] , J. Barchanski [-] , F. Janouškovec [-]

TJ Sokol Kralovice B
J. Bodurka [-] , P. Vopat [-] , J. Lavička [-] , V. Ježek [-] , J. Purkar [-] , M. Kůsa [-] , J. Koudele [-] , T. Sak [-] , K. Křížek [-] , J. Tiesl [-] , P. Bílek [-]

ŽK: 60. P. Zelenka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANG Josef - KRONĎÁK, ING. Jan (N), BĚHOUNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.