J. Tiesl 61.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná vyloupila Kralovice B


Branky


61. J. Tiesl - 22. J. Matějka , 51. J. Dobrý , 79. D. Hrdina (p.) , 82. J. Dobrý
0

Hosté šli díky Matějkovi a Dobrému do vedení 2:0... Následne domácí snížili a získali naaději, ale za hosty se pak trefilHrdina z penalty a podruhé Dobrý a bylo dokonáno... Tatran vyloupil Kralovice B a veze domů 3 body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka na úvod.

Ve třetím kole podzimní části soutěžen na sebe narazily týmy TJ Sokol Kralovice B a TJ Tatran Třemošná B..

Tipéři spíše favorizovali domácí Kralovice, nebpť Kralovice jsou doma silným celkem a je těžké je na jejich půdě zdolat.. Tentokráte se ale spletli.

 

Zápas nabitý šancemi to nebyl, některé slibné záblesky na obou stranách ano, ale to, co každé oko zajímá, tedy góly, nepadaly...

 

Ve dvacáté druhé minutě ale přišla první branka. Hosty - Tatran Třemošnou do vedení poslal jejich zadák s Číslem 13 Jiří Matějka - otevřel skŕe povedenou sřelou, kterou brankář domácích nerzkrotil. Tatran Třemošnou tenhle gól nakopl a začal tlačit, měl další příležitosti ke skórování, jenomže je nezužitkoval i díky dobrému výkonu domácího gólmana..

 

Tak šli hráči do šaten za stavu 1:0 pro hosty a Kralovice musely dotahovat..

Dobrý úřadoval

Jenomže i přes lehce zvýšenou aktivitu se domácímu celku nepovedlo prosadit. Naopak hosté zvedli svůj náskok o dva góly. V 51. minutě hlavou dával na 2:0 Josef Dobrý.

 

Ale přeci jen se i domácí Kralovice dokázaly tlačit dfo šancí, a tu jednu nakonec i přetavili v gól. V 61. minutě vstřelil gól střelou na vzdálenější tyč Jiří Tiesl a dmácí dostali nový impuls.

Impuls, jak už bylo řečeno, domácí měli. Ale zdálo se, že trochu opadli. A nepozornost přinesla chyby, jako tu v 79. minutě, když darovali soupeři penaltu a Daniel Hrdina ji nekompromisně proměnil. Třemošná začla kontrolovat pole a přitlačila soupeře. Po sŕii přihrávek kolem území domácích se dostal k míči Josef Dobrý a dal svůj druhý gól.

 

Konec zápasu už byl vlažný, míč měli na kopačkách více hosté, kteří se nikam nehlani, a tak už se sore zápasu nijak neměnilo.. Třemošná tedy veze z Kralovic tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice B
.: ohlas bude brzy dodán




Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
R. Šott [-] - V. Frána [-] (68. T. Sak [-] ) , K. Křížek [-] (86. P. Kronďák [-] ) , J. Tiesl [-] (62. D. Kašpar [-] ) , P. Bílek [-] , M. Wollráb [-] (46. J. Bodurka [-] ) , L. Prusík [-] , J. Schott [-] , J. Houdek [-] , M. Kůsa [-] , M. Pecka [-]

TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - J. Dobrý [-] , L. Radič [-] , M. Kecer [-] , J. Matějka [-] , M. Jánský [-] , V. Pihera [-] , A. Houška [-] (81. J. Sirochmann [-] ) , L. Pech [-] , P. Šerý [-] (63. M. Lavička [-] ) , V. Mareš [-] (35. M. Pešek [-] )

ŽK: 54. J. Houdek - 53. M. Pešek , 65. L. Pech , 88. J. Matějka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - SCHOTT Josef (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.