2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 11:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří zabralo a otočilo zápas v Neurazech


Branky


14. J. Louda , 74. J. Bouzek - 28. A. Raška , 43. K. Hora , 57. J. Prokopius , 90. M. Šlouf
0

Fotbalisté Neuraz sice srdnatě vzdorovali proti silnému Záhoří, ale nakonec se i přes dobrý vstup do zápasu, museli sklonit před sílou soupeře, který se po vítězství posunul na třetí místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neurazské vedení nemělo dlouhé trvání

Domácí trochu překvapivě vyrukovali aktivně na papírového favorita zápasu a ukázali si sami sobě, že mají na to, aby získali nějaké body. Po čtvrt hodině hry se po pěkné akci dostal balon k Jakubu Loudovi, který svým důrazem protlačil balon do sítě. Neurazy ale po vstřelené brance opustily svoji hru a začaly se soustředit na bránění, což se jim brzy vymstilo. Záhoří začalo dominovat ve středu pole a brzy svoji převahu přetavilo ve srovnání. Adam Raška zkusil vypálit a jeho mírně tečovaný pokus nakonec skončil až v brance gólmana Trojánka. Hosté v pohledné kombinaci nadále pokračovali a znovu skórovali ještě v prvním poločase, když se povedenou střelou prosadil Karel Hora

Zápasovou tečku obstaralo sólo přes celé hřiště

Neurazy ani po změně stran již nedokázaly navázat na dobrý výkon z úvodní patnáctiminutovky a dovolili soupeři, aby pevně držel zápas ve své moci. Po standardní situaci navíc domácí defenzíva neuhlídala Jana Prokopiuse, který přesnou hlavičkou na vzdálenější tyč nedal brankáři Trojánkovi žádnou šanci. Poté sice vykřesal jiskřičku naděje pro domácí kapitán Jaroslav Bouzek, jenž se prosadil po hezké individuální akci, ale více toho již hosté Neurazům nedovolili. Domácí naopak v závěru zcela zaspali a nechali Martina Šloufa, aby přeběhl celé hřiště a přesným zakončením dokonal gólový účet utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: I když jsme tedy předvedli možná náš nejlepší podzimní výkon, Záhoří bylo lepší a zaslouženě si odvezlo tři body. Rozhodující bylo, že jsme nezůstali po první brance u naší hry, ale začali jsme bránit, což dalo hostům kýžený prostor k tomu, aby nás přehráli v kombinaci.

TJ Záhoří
Václav Kovář: V posledním podzimním zápase v Neurazech jsme zaslouženě vyhráli 4:2 a zakončili tak podzimní část soutěže. Přezimujeme na třetím místě tři body za postupovou příčkou. Na jaře se budeme snažit postoupit, protože herně na to určitě máme. Rozhodující budou hned první tři kola jarní kola, proto bychom se chtěli na jaro trochu lépe připravit než v minulých letech.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - J. Bouzek [-] , M. Martínek [-] , J. Uzel [-] (60. M. Bárta [-] ) , V. Tříska [-] , L. Brabec [-] , M. Vladař [-] (66. M. Kuták [-] ) , J. Louda [-] (46. S. Jágr [-] ) , P. Tříska [-] , P. Mederly [-] (34. V. Kuska [-] ) , P. Hanzlík [-]

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - K. Presl [-] , M. Gaži [-] , V. Kovář [-] , M. Šlouf [-] , K. Hora [-] , F. Pelouch [-] , M. Zekucia [-] (57. O. Němec [-] ) , A. Raška [-] , J. Kodýdek [-] (64. P. Cihelna [-] ) , J. Prokopius [-]

ŽK: 71. K. Presl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - VLADAŘ Josef (N), VESELÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.