Gólové hody přinesly o jeden bod víc Neurazským


Branky


0

Parádní zápas mezi dvěma týmy z dolní poloviny tabulky zhlédli fanoušci, kteří dorazili na zápas Nezbavětic s Neurazy. Chyby v obraně a dobrá zakončení přinesla nakonec pěkných osm branek. Penaltová loterie vyzněla lépe pro hosty z Neuraz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Nezbavětice neudržely

Začátek zápasu se vyvedl domácím Nezbavěticím, které zaskočili svého soupeře a dobrou hrou ho donutili ke dvěma chybám v obraně, jež bez váhání potrestali. Do černého se trefili postupně David Zikmund a Jiří Koubek. Další chybu hostů navíc zachránil až parádním zákrokem brankář Trojánek. Neurazy byly proto i nadále ve hře a postupně se dostávaly do tempa, domácí naopak začali dělat chyby v defenzívě. Probuzeným hostům se během první půle povedlo nečekaně sehrát bravurně tři rychlé úniky a skóre se rázem přetočilo na jejich stranu. Prosadili se zkušenostmi nabití Jaroslav Bouzek a dvakrát Marian Vladař.

Neurazy zahodily šance a připravily se o vítězství

I po pauze hřiště patřilo spíše hostům, kteří ale nabídnuté příležitosti zahodili a následně, jak to bývá, přišel trest v podobě vyrovnání Václava Boudy, jenž využil chybu v soupeřově rozehrávce. Svojí mineli ale poté napravil Pavel Hanzlík, jenž první brankou v sezoně poslal svůj tým znovu na koně. Nedůraz v obraně Neuraz ale způsobil, že se Jakubu Sladkému nadvakrát podařilo dostat balon až do sítě, a srovnat na konečných 4:4.

Brankář Trojánek rozhodl

V pokutových kopech měli střelci hodně přesnou mušku. Neurazy proměnily všech pět penalt, domácí ale jednou zacáhali, když brankář Trojánek vystihl směr střely, a výborným zákrokem přiřkl bonusový bod.  



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: Bylo to vyrovnané utkání a nakonec i trochu divoké na góly. Začali jsme dobře, ale pak jsme si to trochu pokazili. Remíza zápasu nejspíše slušela, jen je škoda, že jsme neudrželi své počáteční dvougólové vedení. Samozřejmě bychom byli radši, když bychom měli alespoň o ten jeden bodík navíc.

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Do Nezbavětic jsme přijeli v plné síle, ale začátek zápasu se nám rozhodně nepovedl podle představ. Poté jsme sice dokázali zápas obrátit, ale dalšími chybami jsme se připravili o vítězství. Jsme rádi nicméně za dva body, které nám vychytal brankář Trojánek.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , V. Tomana [-] , T. Zikmund [-] , V. Fajfrlík [-] , D. Zikmund [-] , V. Bouda [-] , J. Sladký [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Pavelka [-]

TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - J. Bouzek [-] , M. Martínek [-] , J. Uzel [-] , V. Tříska [-] , V. Kuska [-] , M. Vladař [-] , S. Jágr [-] , P. Tříska [-] , P. Mederly [-] , P. Hanzlík [-]

Hráči zápasu: V. Bouda - M. Trojánek , P. Hanzlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kohout Miroslav - BEŠŤÁK Václav (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.