3:2
(3:0)
84. T. Zikmund
88. L. Sedlák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly za patnáct minut nasměrovaly Hradec B k vítězství


Branky


5. J. Hrdina st. , 9. J. Hrdina st. (p.) , 16. M. Douša - 84. T. Zikmund , 88. L. Sedlák (p.)
0

Souboj dvou týmů z dolní poloviny tabulky vyšel lépe pro rezervu Hradce, která po úvodním brankovém uragánu sice polevila, ale nakonec těsně udržela své vedení až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezbavětice začaly v deseti a prospaly začátek

První čtvrthodina hry měla na hřišti jednoznačného vládce. Domácí vstoupili proti v deseti hrajícím Nezbavěticím aktivně a během patnácti minut vedli o tři branky. Úvodní gólostroj rozjel Jiří Hrdina, který se nejprve prosadil sám ze hry a poté ještě přidal další gól z precizně proměněného pokutového kopu.  Přesně se navíc trefil i Matěj Douša a hosté rázem proto vypadali na ručník. Po příchodu jedenáctého hráče do pole se ale hosté začali postupně osmělovat a podařilo se jim částečně vyrovnat hru do půle, o tři brnaky ale nadále prohrávali. 

Hosté se začali prosazovat až příliš pozdě

Ve druhém poločase byl na hřišti již zcela jiný hostující tým. Nezbavětice přidaly a měly mírně navrch na hrací ploše. Gólové úspěchy ale dlouhou dobu nepřicházely. Teprve až v závěrečné desetiminutovce se hosté dočkali a dvěma góly zdramatizovali duel. V závaru ve vápně soupeře se nejlépe zorientoval Tomáš Zikmund, který dopravil míč do sítě. Z pokutového kopu se navíc poté prosadil i Libor Sedlák, a vypadalo to, že je zaděláno na drama. Více toho ale již hosté ve zbývajících okamžicích utkání již ale nestihli. 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: První poločas byl z naší strany výborný, hrál se i pohledný fotbal, ale po pauze nám začaly postupně ubývat fyzické síly, což se projevilo především v závěru zápasu, kdy jsme se strachovali, abychom udrželi naše vedení. S vítězstvím jsme proto stoprocentně spokojení.

SK Nezbavětice
Libor Sedlák: Začátek zápasu jsme prospali, neběhali jsme a třikrát jsme inkasovali. Živou vodu náš částečně pokropil až příchod jedenáctého hráče do pole, který dorazil před polovinou první části. Hru jsme následně vyrovnali a myslím si, že ve druhé půli jsme byli i mírně lepším týmem, gólově jsme zabrali ale až příliš pozdě.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - L. Varga [-] , R. Švarc [-] , J. Hrdina st. [-] - S. Calpak [-] , J. Kaplan [-] , K. Výrut [-] , T. Behenský [-] - R. Fisher [-] (57. J. Kroupa [-] ) , M. Douša [-] (73. J. Janeček [-] ) - O. Lihm [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , V. Tomana [-] , M. Česal [-] , J. Tomana [-] , J. Sladký [-] , V. Šebek [-] , J. Bureš [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Pavelka [-] (65. T. Zikmund [-] )

ŽK: 8. J. Pavelka , 39. T. Hofrajtr .
Hráči zápasu: J. Hrdina st. , K. Výrut - V. Šebek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KAŠE Jiří (N), BEŠŤÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.