6:1
(2:1)
12. J. Hrdina st. (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantovský Tichý čtyřmi góly sestřelil Hradec B


Branky


36. D. Tichý , 44. J. Hrubý , 49. D. Tichý , 58. D. Tichý , 62. A. Ulč , 85. D. Tichý - 12. J. Hrdina st. (p.)
0

Zápas jednoho muže, tak lze ve zkratce nazvat utkání mezi Mantovem a béčkem Hradce. Hosté sice v Mantově dobře začali, ale následně již úřadovali pouze Mantovští. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Inkasovaná branka probudila mantovský koncert

Přes konečný výsledek to ze začátku duelu rozhodně nevypadalo na to, že by měl Mantov svému soupeři nasázet šest gólů. Hradec začal aktivně a prvních dvacet minut duelu zatlačil svého protivníka. Navrch se hosté ujali vedení, když pokutový kop po ruce Ulče proměnil bez problémů Jiří Hrdina starší. Poté ale začali úřadovat již domácí fotbalisté. Po Machačově centru nejprve vyrovnal přesným zakončením Daniel Tichý. Další trefu si domácí schovali těsně před odchodem do kabin. Janouškovců pěkně zahraný přímák vyrazil gólman Poslední pouze k dobíhajícímu kapitánovi Janu Hrubému, který se z dorážky nemýlil. 

Druhá půle patřila pouze jednomu celku

Po pauze na hřišti existoval prakticky jen jeden tým. Na rozdíl dvou branek zvýšil vedení Mantova po centru Marka znovu dobře nabíhající Daniel Tichý. Stejný hráč se navrch prosadil ještě v 58. minutě a završil svůj hattrick. To ale ještě nebylo vše od domácího záložníka. Na závěr si Daniel Tichý schoval exkluzivní trefu v podobě nádherného lobu z těžkého úhlu, kterým přehodil brankáře. Ještě předtím ale střílel přesně hrdina loňského víkendu Angel Ulč, jenž sebral obránci balon a následně po kličce gólmanovi zakončoval do prázdné branky. Mantověští proto mohli na domácí půde slavit vysoké vítězství a posunuli se na druhou příčku tabulky. 



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946 B
Luboš Housar - asistent trenéra: Jsme moc rádi, že jsme zápas zvládli bez tří hráčů základní sestavy Vávry, Šmrhy a Matěje Janečka, všichni měli zdravotní problémy. Hráči, kteří hráli na jejich postech je stoprocentně zastoupili. Tým předvedl skvělý výkon a musím ho rovněž pochválit za disciplínu.



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - J. Janouškovec [-] , J. Dráždil [-] , T. Bystrán [-] , S. Dobiáš [-] (82. T. Rehák [-] ) , J. Machač [-] , D. Tichý [-] , M. Šimandl [-] , J. Hrubý [-] , A. Ulč [-] (77. O. Bryndzák [-] ) , L. Marek [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - R. Fisher [-] (68. J. Türk [-] ) , J. Hrdina st. [-] , J. Šmejkal [-] , R. Švarc [-] - K. Výrut [-] , S. Calpak [-] , Š. Kundrata [-] , J. Kaplan [-] - J. Janeček [-] , M. Douša [-]

ŽK: 69. J. Janouškovec , 74. D. Tichý .
Hráči zápasu: T. Bystrán , D. Tichý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šálková Helena - KOLÁČEK Karel (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.