4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná B pokračuje na vítězné vlně a odčarovala defenzívu Soběkur


Branky


0

Střet dvou opačně laděných týmů vyzněl nakonec pro ofenzivní styl kopané. Letná B v posledních dvou kolech vstřelila pokaždé šest branek, nyní sice o dva góly polevila, ale přesto zdolala Soběkury, které tak přišly o svoji sérii bez inkasované branky. Kazem zápasu jsou ale vážná zranění na straně Soběkur. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během dvaadvaceti minut bylo prakticky rozhodnuto

Úvod utkání patřil jednoznačně fotbalistům rezervy Letné. Svěřenci trenéra Jaroslava Rady chytili hned na začátku střeleckou slinu a třemi góly během dvaceti minut rozhodli o svém vítězství. První gól Letné zařídil Michal Legát, který byl na konci pěkné kombinace a z vápna posadil balon přesně k tyči. Druhá trefa padla opět po rychlé akci Letné, na jejímž konci stál Slavko Vukovič, jenž nadvakrát překonal brankáře Velkoborského. Hned vzápětí Letná přidala třetí zásah do černého. Jaroslav Rada dostal balon před šestnáctku a parádní střelou pod břevno ukončil parádní úvodní část v podání svého mužstva. Následně museli hosté navíc nuceně střídat v brance, kam se musel postavit trenér Turek, který poté pustil za celé utkání pouze jednu střelu za svá záda 

Letná kontrolovala hru a v poklidu si došla pro vítězství.

Ve druhé půli viděli přihlížející diváci po jedné brance na každé straně. Na rozdíl dvou branek nejdříve po chybě domácí defenzívy snižoval při dobře zvládnutém přečíslení Jaroslav Valíček. Domácí si ale brzy vzali svůj náskok zpátky, když se po hezké akci středem hřiště prosadil v tváří tvář gólmanu Turkovi Zdeněk Přibyl



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: Byli jsme v utkání lepším týmem a zaslouženě jsme zvítězili. Jsem proto spokojený, i když k naší bych nějaké výtky samozřejmě měl.

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Do zápasu jsme šli oslabeni o několik nemocných nebo zraněných hráčů. Zahráli si dva patnáctiletí kluci a mnoho dalších hrálo na postech, na kterých běžně nehrají. Několik šancí jsme si vytvořili, ale v zakončení jsme byli nepřesní. Letná byla lepší a zaslouženě vyhrála. Stínem utkání byla celkově tvrdá hra, kterou asi i trošku způsobil mokrý terén, a tím došlo po ostrých zákrocích k vážným zraněním našich dvou hráčů, kdy jeden má zlomeninu ve spodní části nohy a druhý oteklou achillovku. Tohle do fotbalu, kort na takové úrovni, kdy se jde druhý den do práce, určitě nepatří.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - S. Vukovič [-] (46. T. Kamínek [-] ) , Z. Cimbota [-] , M. Legát [-] , V. Tyr [-] , J. Bohun [-] (67. Z. Přibyl [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Vodička [-] , J. Rada [-] , D. Pospěch [-] , S. Vlčák [-] (46. Z. Skála [-] )

TJ Sokol Soběkury
T. Velkoborský [-] (25. J. Turek [-] ) - D. Marek [-] (65. Z. Vlach [-] ) , T. Kozel [-] , J. Hajšman [-] , T. Kysilka [-] (46. O. Malý [-] ) , J. Valíček [-] , M. Naar [-] , L. Turek [-] , M. Šíp [-] , T. Vlach [-] , L. Bedenk [-]

ŽK: 33. Z. Cimbota , 44. S. Vlčák , 72. M. Vodička - 38. J. Hajšman .
Hráči zápasu: M. Dvořák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - BLEDÝ Ladislav (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.