Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná B znovu řádila, když deklasovala Líšinou


Branky


0

Pořádnou fazónu začínají dostávat v posledních dvou utkáních fotbalisté rezervy Letné, kteří pdoruhé za sebou vyhráli rozdílem 6:1. Tentokrát gólové řádění plzeňského klubu schytala Líšiná, která nadále čeká na první vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšiná nevyžila v první části své šance, hosté naopak ano.

Úvodní část zápasu se odehrávala v opatrném duchu, kdy domácí tým sázel především na poctivou defenzívu a snažil se vyrážet do rychlých brejků. Letná B naopak hledala dlouhou dobu správnou cestu k soupeřově brance. V první půl hodině hry proto překvapivě vzhledem k výsledku si vypracovali více příležitostí domácí, kteří ale své velké šance nevyužili. Buď nedokázali trefit prostor tří tyčí, případně je vychytal výbornými zákroky brankář Hebr. Rezerva Letné naopak byla v zakončení efektivnější a po půl hodině hry během chvilky dvakrát skórovala. Do vedení poslal hosty Michal Dvořák, který stál před brankou na správném místě a doklepl do sítě balon po akci svých spoluhráčů. Ještě veseleji bylo na hostující straně o chvilku později, kdy po podobně ryhlé akci se prosadil Zdeněk Cimbota

Ve druhé části Letná B dominovala

Po pauze byl již obrázek hry jednoznačně ve prospěch Letné. Hosté postupem času přidávali další branky, navrch navíc některé příležitosti zahodili. Líšiné se povedlo šestigólovou porážku alespoň částečně zmírnit po standardní situaci, z níž využil okénko v soupeřově zdi Milan Klich, jenž poslal míč přesně k tyči a alespoň vsítil čestný úspěch svého týmu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Rozhodlo znovu to, že jsme nedokázali oproti soupeři proměnit naše příležitosti. Kluci se sice snaží a nasazení z jejich snahy rozhodně nechybí, v koncovce nám ale chybí potřebné štěstí. Letná byla samozřejmě o jednu úroveň lepším týmem na hřišti, ale celkový výsledek je pro nás hodně krutý.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Michal Legát: Odehráli jsme podruhé za sebou povedené utkání. Tým si začíná postupně sedat, jelikož se nám ustálila spolupráce mezi oběma našimi mužstvy. Na začátku utkání jsme se sice trochu hledali a těžce jsme nacházeli recept na houževnatou obranu protivníka, postupem času jsme ale začali dominovat a znovu jsme se šestkrát prosadili.



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - J. Černý [-] (84. J. Hofman [-] ) , R. Šmrha [-] (71. J. Felix [-] ) , T. Slováček [-] , V. Kříž [-] , L. Bauer [-] (82. V. Pavlík [-] ) , T. Benda [-] , M. Klich [-] (74. L. Kloversa [-] ) , J. Jarošík [-] , Z. Tříska [-] , J. Schejbal [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
V. Hebr [-] - J. Bohun [-] , M. Legát [-] , J. Šimánek [-] , J. Šerbaum [-] , Z. Cimbota [-] , J. Vůch [-] (46. J. Vričan [-] ) , D. Pospěch [-] , M. Dvořák [-] (57. L. Bledý [-] ) , J. Diviš [-] , M. Vodička [-]

ŽK: 80. L. Bauer - 80. J. Bohun .
Hráči zápasu: M. Klich - Z. Cimbota , V. Hebr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - BERKA Radek (N), DOBRÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.