2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obměněný tým Seče porazil na úvod Neurazy


Branky


35. V. Bouda , 80. V. Bouda
0

Domácí Seč přes letní pauzu výrazně obměnila svůj kádr a byla proto otázka, jak se jí povede hned v prvním kole. Svěřenci trenéra Bohuslava Plojhara zvládli nakonec první duel v sezoně na jedničku, když si poradili s Neurazy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nápor Neurazů domácí přečkali a následně udeřili

Hostující mančaft vstoupil do zápasu odhodlaně a ze začátku působil rozhodně živějším dojmem. Ze své územní převahy si ovšem nakonec nedokázal vypracovat ani jednu vyloženou příležitost. Hráči Seče naopak pozorně bránili a postupně vyrovnali hru a poté vstřelili úvodní branku. První gól obstaral Václav Bouda, jenž si skvěle zpracoval dlouhý pas za obranu a křížnou střelou rozradostnil domácí tým. Sečtí měli ještě v první půli další tři příležitosti, které ovšem nevyužili. 

Bouda přidal pojistku

Druhá část byla ve znamení převahy domácích. Gólově se tlak Seče povedl přetavit v branku opět Václavu Boudovi, který stál na správném místě a dorazil balon do branky. Neurazy mohly poté ještě zdramatizovat závěr zápasu, ovšem v gólové šanci narazily na gólmana Jiříčka, jenž výborným zákrokem uhájil své čisté konto. 



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička: Náš obměněný tým se postupem času dostával do hry. Od druhé půle jsme měli územní převahu a přidali další branku. Na konci zápasu nás podržel gólman, který výborným zákrokem zamezil, aby soupeř snížil. Se třemi body jsme nadmíru spokojení na úvod soutěže, kdy je ještě vidět, že potřebujeme nějaký čas na sehrání.




Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - P. Kolros [-] , P. Filip [-] (75. V. Pergl [-] ) , M. Lukáč [-] (65. I. Masec [-] ) , J. Bouzek [-] , V. Bouda [-] , R. Vlk [-] , D. Hora [-] , R. Černovský [-] , M. Korda [-] , J. Bradáč [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Kůs [-] - P. Tříska [-] , M. Tříska [-] , M. Čihák [-] , J. Krýsman [-] , L. Brabec [-] , M. Bureš [-] , J. Bureš [-] , P. Mederly [-] , M. Martínek [-] , J. Bouzek [-]

ŽK: 47. R. Vlk .
Hráči zápasu: J. Jiříček , R. Černovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamec Václav - HRANIČKA Václav (N), VLADAŘ Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.