D. Zeman 20.
1:2
(1:1)
17. P. Valeš
64. D. Zeman (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Složitý zápas pro Střížovice


Branky


20. D. Zeman - 17. P. Valeš , 64. D. Zeman (vl.)
0

B-tým Losiné nezažívá tak vydařenou sezónu jako áčko o soutěž výš. Přesto předvádí pohledný útoční fotbal. Soupeřem jí byly Střížovice, tým kterému se vcelku daří a prohání čelo tabulky. Domácí i díky podpoře hráčů a-týmu dokázali sehrát vyrovnaný zápas s favoritem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Od úvodních minut se hrálo spíše uprostřed hřiště s velkým množstvím soubojů. Podmáčený terén totiž příliš nepřál technickému fotbalu. V 17. minutě přišla první branka. Povedenou střelu Atilli Csikiho dokázal Gubiš jen vyrazit a dobíhající Petr Valeš neměl problém dorazit balon do sítě. Losiná ale dokázala velmi rychle odpovědět. Hostující obraně propadl balon, dostal se k němu Dalibor Zeman a přehodil vybíhajícího brankáře. 1:1. V dalších minutách se dostaly oba týmy k pár šancím, vedoucí branku ale nevstřelily. 

Rozhodující gól

V druhém poločase chtěly oba celky strhnout vedení na svou stranu, mírnou převahu ale měli hosté. V 64. minutě se dostal k zakončení Jiří Průcha, jeho střelu ještě tečoval Dalibor Zeman a bezmocný Gubiš se za balonem jenom ohlídl. Domácí následně zvýšili aktivitu, ale k vážnějšímu ohrožení branky se nedostali. Hosté si tak odvážejí velice cenné body a dál stíhají čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Stále máme vcelku velkou marodku, takže sestava byla lepená na poslední chvíli. S výkonem jsme spokojeni, hráči makali. Domácí ale hráli také dobře. Vůbec to nevypadalo, že spolu hrají týmy z čela a ze dna tabulky. Výhra ale byla zasloužená."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , J. Honzík [-] - M. Laštovka [-] , V. Topinka [-] (80. O. Fremr [-] ) , P. Tančouz [-] - D. Zeman [-] - T. Albl [-] (57. D. Matulka [-] ) , T. Karl [-] , L. Jánský [-] (80. Č. Velíšek [-] )

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - M. Houdek [-] , M. Valeš [-] , V. Houdek [-] , V. Hrubý ml. [-] , J. Průcha [-] , R. Klíma [-] , N. Timko [-] (90. V. Hrubý [-] ) , P. Valeš [-] , A. Csiki [-] , J. Šilhánek [-]

ŽK: 30. V. Hrubý ml. .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šálková Helena - NOHOVEC Zdeněk (N), HOUDEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.