2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny vezou všechny body z Chlumu


Branky


5. S. Eret , 60. M. Wagner - 50. T. Hupač , 80. M. Hop , 87. V. Klasna
0

Chlum se po úvodních prohrách zvedl a zposledních tří kol vytěžil šest bodů. Letiny jsou natom podobně, také mají šest bodů. Na výhru ale čekají dvě kola. Dal se tak očekávat vyrovnaný souboj týmů ze spodu tabulky. Zápas nebyl příliš pohledný a na malém hřišti se hodně nakopávala. Domácí ještě deset minut před koncem vedli, hosté ale šťastně vyrovnali a chvíli po té i rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Vstup do zápasu měli lepší domácí. V 5. minutě zahrávali rohový kop. Centrovaný balon od Šlaise našel přesně hlavu Stanislava Ereta a ten hlavičkou uklidil balon do šibenice. Za pár minut znovu centroval Šlais, k hlavičce se dostal Červenka ale nedokázal zamířit přesně. Chlum poté začal kupit chyby a hosté přebírali iniciativu. Začal také sílit déšť a hra se přitvrdila. Letiny neměly daleko k vyrovnání. Žádný jejich závar ale neskončil brankou. Poločas tak skončil 1:0. 

Pozdní obrat

Začátek druhé půle byl opačný od té první. Už v 50. minutě přišlo vyrovnání. Tomáš Hupač obešel bránícího hráče a otevřel se mu prostor pro střelu. Jeho přízemní pokus zapadl přesně k tyči. V dalších minutách byla hra vyrovnaná a týmy se k zakončení příliš neodstávaly. V 60. minutě přišla s čista jasna druhá branka domácích. Michal Wagner se protáhl kolem obránce a mířil na bránu. Ustál důrazný atak stopera a stihl ještě balon posunout směrem na branku. I s pomocí teče jednoho z bránících hráčů překonal Hopa a vrátil Chlumu vedení. Opět se pokračovalo především ve středu pole. Domácí zahrozili po stantartní situaci. S nedůrazným zakončením si ale Hop poradil. A jeho následný výkop skončil k údivu všech až za zády Kvídery. Chlum si chtěl vedení vzít zpět. To se ale nepodařilo, naopak byli to hosté kdo skóroval. Po rohovém kopu se do míče opřel Václav Klasna a propálil vše, co mu sálo v cestě. Domácí neměli příliš času odpovědět. Přesto jedna šance ještě přišla. Červenkovo zakončení ovšem skončilo nad a Chlum tak doma podlehl Letinám. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Zápas jsme začali výborně, ale bohužel jsme se nedokázali takto sehrát celý zápas. Několikrát jsme soupeři zbytečně nabídli šance a de facto jim darovali i všechny tři branky. Prohra mrzí o to víc, že jsme hráli se soupeřem, který byl naším tabulkovým soupeřem, a zápas jsme si prohráli samy."

SK Letiny
Milan Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "Z výhry mám radost. Jsem ale i trochu naštvaný, po vyrovnávací brance jsem se začal oblékat, že si půjdu kopnout penaltu ale my jsme stihli rozhodnout (smích). Za body jsem rád, výkon ale nebyl dobrý. ani jeden tým nepředváděl pohledný fotbal. Chlum na svém malém hřišti hrál dlouhé nakopávané balony a tím nám dělal potíže. Chtěl bych ale vyzdvihnout náš druhý gól, kdy Hop trefil rovnou z výkopu. Momentálně jsme bez trenéra a je vidět, že takhle to dál nepůjde, takže se ta situace bude muset rychle vyřešit."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Archalous [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] , V. Ernest [-] (78. P. Bořík [-] ) , M. Šlajs [-] (46. P. Šindelář [-] ) , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - M. Matejov [-] , J. Baumruk [-] , J. Pelíšek [-] , R. Štádler [-] , L. Kohút [-] , T. Hupač [-] , V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] (79. P. Přibáň [-] ) , M. Baxa [-] , V. Klasna [-]

ŽK: 62. V. Ernest - 52. R. Štádler , 58. V. Klasna , 71. M. Matejov .
Hráči zápasu: T. Červenka , S. Eret - M. Hop .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kulhánek Milan - PELIKÁN Miloš (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.