1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ptenín otočil zápas v Chlumčanech


Branky


0

Chlumčany na začátku sezóny tápou. Výkony nejsou úplně špatné, ale koncovka vázne. Proti Ptenínu se naskytla dobrá možnost zlomit smůlu a konečně vyhrát. Ptenín ale nebude lehký soupeř. Daří se mu především na hřišti soupeře, kde zatím v každém zápase bodoval. Domácí sice po poločase vedli, ve druhé půli ale hosté z Ptenína zabrali a na cestu domů si přibalili tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Hosté vlétli do zápasu velmi aktivně. První šance přišla tedy záhy. Mladý Patrik Sedláček se pokoušel přehodit golmana. Na Michala Hůlu si ale nepřišel. Následoval silný tlak Ptenína. Gólové vyústění ale nepřinesl. V 28. minutě stál na konci pohledné kombinační akce Jan Janoušek a Chlumčany šly do vedení. Hosté mohli odpovědět už po chvíli. Radek Šobr pěknou přihrávkou vyzval Patrika Sedláčka ke skórování. Míč ale orazítkoval jen tyč. V posledních minutách prvního poločasu došlo k nepřijemnému střetu Sedláčka s jedním z obránců. Zápas tak pro něj skončil na plac se dostala letní akvizice Ptenína Lukáš Přibáň. Do konce poločasu už ale branka nepadla. 

Obrat Ptenína

V 47. minutě si balon k volnému přímému kopu postavil alžírský sniper Ahmed Mebarki. Využil zaváhání domácího golmana, který udělal už tolikrát probíraný krok za zeď a se nestihl vrátit na svou stranu. Zápas tak byl opět remízový. Následovala část zápasu, kdy bylo k vidění několik tvrdších zákroků. Rozhodčí však toleroval tvrdou hru. V 65. minutě se k balonu dostal střídající Přibáň, přihrávkou našel Josefa Šobra. Ten se chytře podíval kde stojé brankář a přesným lobem poslal hosty do vedení. Domácí pak vrhli všechny síly do útoku. Podařilo se jim zatlačit Lučinu, ale žádný z pokusů si cestu za Maršálkova záda nenašel. Ptenín tak i ve svém čtvrtém zápase venku bodoval. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček (hráč TJ Ptenín): "Do zápasu jsme nastupovali s tím nepodcenit domácí celek. Chvílemi předváděli pěkný fotbal, dostali se i do vedení. My jsme soupeře ale přehráli, dali o gól víc a odvážíme si z Chlumčan důležité ale zasloužené 3 body."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , J. Voler [-] (46. T. Lachman [-] ) , J. Janoušek [-] , T. Fořt [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Benedikt [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - J. Podzimek [-] (87. J. Černý [-] ) , M. Šašek [-] (31. Z. Smítka [-] ) , V. Černý [-] , A. Mebarki [-] (45. L. Přibáň [-] ) , R. Šobr [-] , R. Hnojský [-] , Š. Josef [-] , P. Sedláček [-] , K. Sedláček [-] , L. Kaufner [-]

ŽK: 89. Z. Havlíček - 58. Š. Josef .
Hráči zápasu: L. Přibáň , Š. Josef .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pašek Milan - CHLAD Lukáš (N), STREJC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.