3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ptenín se Střížovicemi se rozešli smírně


Branky


0

Ptenín jakožto nováček si vede poměrně dobře, kdy v každém zápase sahá po bodech, i když né v každém se mu to vždy podaří. Střížovice jsou na tom dost podobně a navíc v jejich zápasech padá poměrně dost branek. To se nakonec potvrdilo i v tomto zápase, který skončil remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat hostů

Na tento zápas byli dokonce delegováni tři rozhodčí. Aktivněji začali hosté, jenž se snažili hrát útočně. Možná právě proto zapoměli v 25. minutě na zadní vrátka a to domácí potrestali. Balon od Václava Černého si našel Patrik Sedláček, ten ho pohotově poslal na Radka Šobra a ten si v zakončení zkušeně poradil. Po vstřelené brance byli aktivnější domácí ale paradoxně uděřil druhý tým. Parádní dlouhý pas od Michala Brejchy si Jiří Průcha zpracoval do běhu a z druhého doteku poslal balon do sítě. Zapár minut už byl vývoj zápasu otočen. Po rohovém kopu si našel balon opět Jiří Kroupa a hlavou poslal svůj tým do vedení. Tímto výsledek i poločas skončil. 

Zvýšená snaha domácích

Do druhé půle šli domácí s tím, že nemůžou Střížovicím nechat všechny body. Ale dlouho žádná opravdu velká šance nepřicházela. V 63. minutě se výkop Maršálka dostal až k Radku Šobrovi, ten už byl tváří v tvář vyběhnuvšímu golmanu hostí a zkušeně jej přehodil. 2:2. Nicméně v 75. minutě si hosté opět uzmuli vedení na svou stranu. V závaru před brankou se nejlépe zorientoval Jan Doležal a propálil vše co stálo mezi ním a gólem. Ani tento stav ovšem dlouho netrval. Už za dvě minuty se po vleklém zranění ruky dokázal  prosadil Ptenínský špílmachr Miroslav Šašek a upravil skóre na 3:3. Do konce zápasu se už žádnému týmu nepovedlo strhnout vedení na svou stranu a tak si po devadesáti minutách rozdělili po bodu. 

Ani tentokrát Ptenín penalty nezvdádl

Hráči Ptenína sami po zápase přiznali, že by se měli už naučit kopat penalty (smích). Něco na tom asi bude, když ze čtyř pokusů proměnili pouze jeden. Hosté tak berou druhý bod za vítězství 4:1 v penaltách.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Miroslav Šašek (hráč TJ Ptenín): "Dřeli jsme, dřeli jsme a zase dřeli. Líbí se mi, že nevzdáváme zápasy za nepříznivého stavu jako tomu bylo v minule sezóně, jen by jsme měli asi začít trénovat ty penalty.(smích)"

TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Začali jsme útočně, ale bohužel jsme první inkasovali. Zápas se nám ale podařilo otočit, jenže jsme dvakrát ztratili vedení. Tak jsme zvítězili až na penalty. Nakonec jsme se dvěma body celkem spokojeni, mohli jsme vyhrát, ale taky prohrát."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - V. Černý [-] , A. Mebarki [-] , J. Strejc [-] (60. J. Podzimek [-] ) , R. Šobr [-] , R. Hnojský [-] , Š. Josef [-] , P. Sedláček [-] (55. M. Šašek [-] ) , K. Sedláček [-] , V. Rajšpís [-] , L. Kaufner [-]

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - J. Šilhánek [-] , N. Timko [-] , M. Brejcha [-] , V. Volf [-] , J. Průcha [-] , R. Klíma [-] , J. Volf [-] , J. Doležal [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-] (70. V. Hrubý [-] )

ŽK: 14. K. Sedláček , 51. Š. Josef - 51. V. Běhálek .
Hráči zápasu: R. Šobr , M. Šašek - M. Brejcha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - KOHOUT Miroslav, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.