3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavice si doma poradila s Chlumem


Branky


0

Dolní Lukavice minulý týden těsně prohrálav Lužanech, takže doma určitě chtěla získat první body. To Chlum prohrál doma a věděl, že ani v Lukavici to nebude snadné. Po výborném výkonu domácích nakonec všechny body zůstaly v Lukavici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla první půle

Vstup do utkání byl poměrně vyronaný. Hosté vstoupili do zápasu v rozestavení z kterého vyplívalo, že chtějí zahustit střed a znemožnit tak domácím kombinaci. Domácím se ale přesto dařilo hrát pohlednou kombinační hru. Hosté tak sázeli spíše jen na brejky. Domácí si vytvářeli nějaké šance, žádna však nenašla cestu do sítě hostů. Hráči Chlumu se dostávali spíše jen ke střelám z dálky. Většina ale nemířila ani mezi tyče a tak se stav neměnil. První gól přišel po standartní situaci. Z volného přímého kopu se prosadil Daniel Ščislák a Dolní Lukavice se tak ujmula vedení. Za dalších osm minut hosté nepokryli rychlou kombinační akci po levé straně. Odtud přišla přihrávka do vápna a tam se do balonu opřel Jiří Kroupa a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Následně přišla největší šance Chlumu v poločasu. Volný přímí kop zahrával Václav Calta, balon z jeho kopačky našel přesně hlavu Červenky. Ten ale nezamířil přesně a stav se tam neměnil.

Snaha hostů

Hosté do druhé půle změnili rozestavení se snahou co nejrychleji snížit. Přechod do útoku ale často končil v předfinální fázi. Přesto hosté hrozili, především z brejků. V jedné z velkých šancí hlavičkoval jen do tyče Šlajs. Domácí nadále lépe kombinovali a měli i šance, žádné však nenesly přívlastek gólová. V dalších minutách nedokázal útočníci hostů proměnit žádnou se svých šancí. V posledních minutách hosté otevřeli hru. Důrazné varování v podobě velké šance, kterou musel na dvakrát likvidovat Kvídera, nestačilo. A tak dvě minuty před koncem už domácí trestali. Na hranici ofsajdu převzali balon a postupovali dva hráči sami na Kvíderu. Jíří Kroupa tak přidal svou druhou branku v zápase. Domácí tak verou první body v sezóne. Hosté jsou zatím bez bodu a bez vstřeleného gólu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Stanislav Stavinoha (vedoucí mužstva TJ Dolní Lukavice): "V prvním poločase jsme hráli dobře, dařila se nám kombinace a zaslouženě jsme šli do vedení. Ve druhé půli jsme hráli možná ještě líp ale třetí gól jsme přidali až v závěru. Chlum nehrál vůbec špatně, jen jsme tentokrát byli ještě lepší."

TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Po domácí ztrátě jsme chtěli nějaké body získat tentokrát. Domácí lépe kombinovali a my se soustředili spíše na brejky. Šancí jsme měli vcelku dost, zakončení nám ale vázne a do dalších zápasů na něm budeme muset zapracovat."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] (46. V. Baumruk [-] ) - R. Tolar [-] (61. J. Čech [-] ) - M. Myslivec [-] , D. Rotenborn [-] (46. M. Kastner [-] ) , R. Hajšman [-] , R. Kokoška [-] , R. Kokoška [-] , J. Kroupa [-] , D. Ščíslák [-] , D. Bešta [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Bořík [-] , P. Šindelář [-] , J. Pelikán [-] (46. S. Eret [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , L. Hajšman [-] (70. L. Martínek [-] ) , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 90. J. Čech - 56. S. Eret .
Hráči zápasu: R. Hajšman , D. Bešta - D. Kvídera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lejsek Pavel - HAJŽMAN Pavel (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.