4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová předvedla jistý výkon a stále nenašla přemožitele


Branky


0

Souboj prvního a předposledního celku tabulky měl jasného favorita. Druztová dosáhla předpovědi našich tipérů a už v první půli rozhodla zápas. Stále tak kráčí tabulkou neporažena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první půle nastoupili aktivněji domácí. Druztová jasně ukazovala své kvality a domácí fanoušci na gól nemuseli dlouho čekat. Už ve 2. minutě se totiž trefil Jan Šlauf a po tresném kopu překonal gólmana Karase – 1:0. Vodní stavby ale po inkasovaném gólu nedokázali odpovědět dostatečnou aktivitou, hostující celek sice hru pozvedl, domácí Druztová ale stále udržovala dohled nad průběhem. A druhý gól přišel zanedlouho. Tentokrát z kopačky Lukáše Paďoura, který využil závoru před bránou Karase a doklepl míč za brankovou čáru – 2:0. A nemuselo se čekat dlouho na třetí gól. V 15. minutě se prosadil Václav Němeček, který dostal přihrávku od Šlaufa a krásně obstřelil gólmana Vodníků – 3:0. Následně Druztová předvedla několik šancí, ani Vodníci ale nezaostali a také dokázali zahrozit. Další gól ale bohužel pro ně padl znovu za záda Karase. Po nešťastném odražením od obránce Vodních staveb se dostal k míči Petr Fischer a zvýšil na 4:0. Do šaten tak šli za jasné výhody domácí hráči.

Druhý poločas

V druhé půli bylo k vidění ještě několik šancí Druztové, domácí hráči ale díky vysokému vedení polevili a tak pouštěli do akcí i Vodní stavby. Gól však už nepadl.

 

Druztová si proto připisuje tři body a má šňůru osmi zápasů bez prohry. Vodní stavby odjíždějí bez bodů a zůstávají tak na předposledním místě před Unionem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Zápas rozhodl první poločas. Dali jsme čtyři góly a proto stačilo ve druhé půli jen kontrolovat výsledek.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - P. Hofmann [-] , V. Němeček [-] , J. Zeman [-] (46. T. Roubal [-] ) , P. Jirka [-] , L. Paďour [-] (62. O. Kosa [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] (60. D. Roubal [-] ) , P. Fischer [-] , P. Ježek [-] (46. J. Folk [-] )

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Karas [-] - M. Sýkora [-] - P. Porada [-] , T. Sýkora [-] - J. Fiala [-] - D. Jonáš [-] (46. M. Bejvl [-] ) , J. Jírovec [-] , T. Frýdl [-] , M. Hricina [-] (71. V. Čech [-] ) , J. Kačer [-] (46. J. Zima [-] ) , M. Lukáš [-]

ŽK: 75. T. Linda - 60. T. Sýkora , 70. M. Sýkora .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - NAVARA Jaroslav (N), VĚTROVSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.