3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná z těžkého utkání proti Touškovu nakonec bere tři body


Branky


0

Oba celky předváděly v posledních zápasech velmi kvalitní výkony. Proto nedělní utkání slibovalo pěkný fotbal. Ten se dostavil, šťastněji pro Letnou, která Touškov porazila těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první půle nastoupili aktivněji jednoznačně hráči Touškova. Tvořili více šancí, dominovali po rychlostní stránce a i kombinačně na tom nebyli vůbec špatně. První gól přišel právě z řad hostujícího celku. Ve 13. minutě se trefil Jaroslav Hauer, který dostal přihrávku ze strany a z malého vápna zakončil přesně 0:1. Touškov měl spoustu šancí, ale hostující hráči nedokázali být produktivní. Kdyby Touškovu přálo štěstí, mohli dát klidně tři góly, dalším skórujícím hráčem ale nebyl hráč hostů. Za Letnou se totiž trefil v 36.minutě Josef Vůch, který dostal přihrávku z pravé strany a z vápna prostřelil gólmana Beneše – 1:1. Za chvíli se domácí fanoušci mohli radovat znovu, a to díky trestnému kopu, který byl rozehráván z boku, míč se dostal na kopačku Jana Jelínka a ten z hranice penalty rozvlnil síť Touškova – 2:1. Letná k závěru první půle strhla držení míče na svoji stranu a přidala ještě jeden gól. Gólem do šaten zakončil poločas Milan Štádler, který ve 44. minutě po zemi poslal míč za záda Beneše – 3:1.

 

Do šaten tak odcházeli hráči Letné v jistě lepší náladě, Touškov naopak mohl litovat několika neproměněných šancí.

Druhý poločas

Druhá půle začala gólem Matěje Bouzka. Ve 47. minutě dostal přihrávku od Pavla Foltýna a zakončil tuto rychlou kombinační akci střelou, která našla cestu za záda Václava Hebra – 3:2. Zbytek druhého poločasu kontrolovala Letná hubené vedení, což se nakonec povedlo. Touškov ale několikrát zahrozil, skóre se však už nezměnilo.

 

Letná se tak usadila na druhém místě tabulky s 12 body a jedním zápasem k dobru. Jeden zápas k dobru má taktéž Touškov, který je s 8 body na místě pátém.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Martin Dobrý: Touškovští mají mladé kluky, v prvních dvaceti minutách byli jasně lepší. Potom jsme zápas otočili a bylo to vyrovnanější. V druhé půli jsme měli co dělat, abychom udrželi výsledek. Naštěstí ale odvážíme tři body.

TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn: Zbytečná prohra. V prvním poločase jsme měli tolik jasných šancí, že kdybychom aspoň třetinu z nich proměnili, výhra by byla naše.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - J. Vričan [-] (74. M. Šampalík [-] ) , D. Máj [-] , S. Žák [-] , J. Vůch [-] (63. J. Gärtner [-] ) , M. Štádler [-] (87. J. Šerbaum [-] ) , T. Vozka [-] (90. J. Diviš [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Dobrý [-] (46. J. Rada [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Horčík [-]

TJ Sokol Město Touškov B
M. Beneš [-] - D. Vojta [-] , A. Šimice [-] , J. Hauer [-] , M. Šůla [-] (46. P. Foltýn [-] ) , L. Peikert [-] , M. Bouzek [-] , J. Popelka [-] , P. Dyk [-] , J. Huleš [-] , K. Pachl [-]

ŽK: 24. M. Štádler , 72. V. Svoboda - 81. J. Hauer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MÉSZÁROS Kristian - PŘIBYL Zdeněk (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.