L. Denk 21.
L. Londa 27. (vl.)
M. Hakr 36.
M. Hakr 39.
P. Hofmann 81.
5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neporažená Druztová potvrdila roli favorita


Branky


21. L. Denk , 27. L. Londa (vl.) , 36. M. Hakr , 39. M. Hakr , 81. P. Hofmann
0

Zápas prvního a posledního týmu tabulky měl převahu tipérů na straně domácích (Tipovat můžete na portále fotbalunas.cz i VY!). Druztová vévodí tabulce na první příčce bez ztráty bodů, Union v této sezoně bohužel zatím nenašel formu a zůstavá bez bodů. Utkání potvrdilo předpoklady a Druztová si připisuje výhru 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutý zápas už v první půli

Aktivnějším celkem byla od začátku Druztová. Za podpory domácích fanoušků se hráči dostávali do šancí a ohrožovali bránu soupeře mnohem více než hostující Union. Poprvé rozvlnil síť Karla Jakeše Lukáš Denk, který v 21. minutě po chybě ve vápně dorážel za záda brankáře hostů – 1:0.

 

Zakrátko zvýšil Lukáš Londa, který nešťastně srazil odražený míč za záda svého brankáře a pomohl Druztové k vedení 2:0. Domácí předváděli aktivnější hru, ikdyž i Union se dostával do šancí, které ale za záda Pavla Purkara neprošly. Z gólu se proto znovu radovali domácí, a to hned z dvou. Michal Hakr předvedl v 36. a 39. minutě dva góly po kombinačních akcích a poslal tak svůj tým do vedení 4:0 a zajistil tak pohodlné skóre do druhého poločasu.

Druztová kontrolovala výsledek

S vysokým mankem Union moc nadělat nemohl. Hráči Druztové navíc neupustili ze své aktivity a snažili se tvořit akce i nadále. Několikrát se musel zaskvět zákrokem Jakeš, na druhé straně Purkar ale také nebyl bez práce. Jediný gól druhého poločasu, ale bohužel pro hosty, dával znovu hráč Druztové – Patrik Hoffman, který po kombinační akci potvrdil výhru svého týmu – 5:0.

 

Druztová tak jasně vyhrála a připisuje si další tři body. Union stále čeká na první bodový příděl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Z naší strany to nebyl nejpovedenější zápas, ale účel světí prostředky a dokázali jsme vyhrát, velmi si cením nuly vzadu. Snad formu udržíme i nadále.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Hauptmann [-] (63. O. Kosa [-] ) , M. Hakr [-] (79. P. Hofmann [-] ) , P. Ženíšek [-] (46. D. Roubal [-] ) , P. Fischer [-] , L. Denk [-] (69. J. Zeman [-] ) , P. Jirka [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , V. Němeček [-] , P. Ježek [-] (46. T. Roubal [-] )

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - M. Vinický [-] , R. Teocharis [-] (58. J. Murín [-] ) , P. Chudý [-] , Z. Lhoták [-] - M. Čopan [-] , P. Kučera [-] , L. Londa [-] , M. Volf [-] , P. Šimana [-] - P. Starý [-]

Počet diváků: 52. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - NAVARA Jaroslav (N), CHLUMECKÝ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.