5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota potvrdila pozici lídra tabulky a bere proti Spartaku tři body


Branky


0

Hráči domácí Letné předvedli pět branek a i přes slušný výkon Chrástu, dokázali hostující jasně porazit. Chrást se tak propadl na chvost tabulky, zatímco Lhota s 24 body dominuje na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Na domácím trávníku začala Lhota aktivněji. První gól padl již v 6. minutě po kombinační akci, kdy dorážel míč za záda Jana Kokošky Miroslav Kučera, připsal si už šestý gól sezony. Následovalo několik šancí jak Letné, tak Chrástu, který předváděl velmi sympatický výkon. Gólově se ale v první půli už neprosadil ani jeden tým. Do šaten tak odcházeli lépe Lhotští, jednobrankové vedení však nemuselo být rozhodující.

Druhý poločas

Po hvizdu naznačujícím druhou půli začali dobře oba týmy. Hrál se vyrovnaný fotbal a čekalo se, kdo bude prvním střelcem druhého poločasu. To nakonec připadlo v 70. minutě lhotskému Michaelu Křížkovi, který přidal už svůj sedmnáctý gól a vede s přehledem tabulku střelců – 2:0! Domácí po vstřelené brance obnovili aktivitu, zatímco Spartak už fyzicky zaostával. A toho Lhota využila šancí z 80. minuty, která skončila faulem ve vápně Jana Kokošky, k následní penaltě se postavil Jiří Hrdlička a s přehledem proměnil – 3:0. Lhotě ale výsledek nestačil a po brance Miroslava Kučery 83. minutě vedli už 4:0. A Kučera přidal i svou třetí branku utkání! Kapitán Lhoty obešel obránce Chrástu a ukázal, proč nosí kapitánskou pásku – 5:0.

 

Utkání tak skončilo vysokou výhrou Lhoty, která ale se Spartakem dlouho hrála vyrovnaně, rozhodl až fyzický úpadek Chrástu po 70. minutě. Lhotští tak s přehledem stále vedou tabulku, Chrást ačkoliv poslední, předvedl velmi dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Martin Varga: Na to že hrál první s posledním týmem, tak do 70. minuty byl Chrást velmi vyrovnaným soupeřem. Předvedli sympatický, bojovný výkon a my jsme to určitě neměli jednoduché. Přesto jsme ale byli lepší a bereme zaslouženě výhru.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - L. Čejka [-] (83. S. Litaev [-] ) , M. Křížek [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Langer [-] , K. Xuan Hoai Nam [-] (54. P. Valenta [-] ) , J. Horník [-] (70. L. Nejdl [-] ) , P. Korous [-] , J. Hrdlička [-] , M. Kučera [-] , J. Záhrobský [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Šuster [-] , J. Kmoníček [-] (61. M. Suda [-] ) , T. Doležal [-] - D. Tupý [-] , P. Mach [-] , V. Černý [-] , D. Kroc [-] - M. Bórik [-] , J. Duspiva [-] , V. Šejdl [-]

ŽK: 79. D. Tupý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Levý Vítek - ADAMČÍK Miroslav, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.