2:3p.
(2:0)
83. J. Hrdlička (p.)
88. J. Langer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota ve vypjatém závěru smazala dvougólové manko a nakonec veze z Košutky dva body


Branky


7. P. Zigmund , 35. J. Chabr - 83. J. Hrdlička (p.) , 88. J. Langer
0

Hráči tabulkově první Lhoty byli před zápasem s Košutkou favorizovanějším mužstvem. Domácí Košutka ale předvedla bojovný výkon a téměř připravila Lhotu o šňůru vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první půle nastoupili aktivněji domácí. Lhota měla před zápasem problém seskládat tým, nakonec ale ještě před úvodním hvizdem dorazili všichni klíčoví hráči, možná ale i to byl důvod, proč hosté za Košutkou mírně zaostávali. Divácká účast na zápase byla velká a domácí fans nemuseli na gól dlouho čekat. Už v 7. minutě dostal z levé strany centr Petr Zigmund, přešel s balonem do malého vápna, přeskočil obránce Lhoty a patičkou ze vzduchu zakončoval za záda Kračmera – 1:0. Lhota se po inkasovaném gólu mírně zvedla, ale hru stále dirigovali domácí. Další gól zápasu rozvlnil znovu lhotskou síť. Ve 35. minutě dostal přihrávku do velkého vápna Jakub Chabr, balon si zpracoval, posunul na úroveň penalty a křižnou střelou do protipohybu brankáře zvýšil – 2:0. Tím gólový zápis první půle skončil, do šaten tak šli za výrazně příznivější situace domácí.

Druhý poločas

V druhé půli se hra mírně srovnala. Lhota pochopila, že pokud chce postupovat tabulkou s náskokem, budou muset manko smazat a připsat ho na stranu Košutky. Bylo k vidění několik šancí, jak na straně domácích, na z kopaček hostů. V 59. minutě přišla druhá žlutá karta lhotského Čejky a hostující tým tak za nepříznivého stavu ztratil jedenáctého hráče. I tak si ale Lhota dokázala poradit. Po nenápadné akci v 83. minutě Lhota centrovala z levé strany do vápna, kde do letícího míče nastavil domácí hráč ruku a byla tak nařízena penalta. K míči se postavil Jiří Hrdlička, který se nemýlil a smazal nulu na straně Košutky – 2:1. Následovala šance Petra Zigmunda, který ale nedokázal proměnit a Lhotě se podařilo využít protiútoku. Jakub Langer dostal přihrávku na pravou stranu mezi beky a po zemi poslal míč za záda Rybičky – 2:2. Lhota následně mohla utkání otočit, ale šancí nevyužili. Utkání tak šlo za vyrovnaného stavu do penaltového rozstřelu.

Penaltový rozstřel

V penaltovém rozstřelu byli šťastnějším týmem hosté z Lhoty. Košutka bohužel pro ně znovu potvrdila nepříznivou bilanci prohraných zápasů na penalty. Na obou stranách se hráči několikrát netrefili. Košutský Rybička měl dvakrát míč téměř v náručí, ale stejně se nakonec dokutálel za záda domácího gólmana. Poslední pokus Košutky byl pojat panenkovsky, gólman Kračmer však úmysl poznal a pomohl tak svému týmu k dvěma bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Hráli jsme s velmi kvalitním soupeřem. Bylo to hodně fyzicky náročné utkání, Lhota má hodně naběháno, ale řekl bych, že šlo o velmi vyrovnané utkání. Lhotští jsou oprávněně první, zatím nejlepší mančaft s kterým jsme hráli.

TJ Sokol Lhota B
Michael Křížek: Sešli jsme se až deset minut před začátkem, ale nakonec v poměrně slušné sestavě. Každopádně první půle byla víceméně v režii Košutky, domácí byli agresivnější a u většiny míčů byli první. V celém zápase předvedli bojovnější výkon, možná ale v druhé půli mírně odpadli na fyzičce, čehož jsme využili.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - V. Sirotek [-] (58. R. Pangrác [-] ) , J. Bříza [-] , P. Zigmund [-] , M. Potoček [-] , J. Chabr [-] (73. M. Votava [-] ) , M. Langmajer [-] , J. Pekník [-] (69. J. Brejcha [-] ) , S. Vokáč [-] (66. J. Prokeš [-] ) , R. Holý [-] , M. Džilič [-] (46. M. Špecián [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - M. Křížek [-] , P. Valenta [-] , L. Čejka [-] , P. Nový [-] , S. Litaev [-] (46. L. Böhm [-] ) , J. Langer [-] , M. Krušina [-] (80. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Kučera [-] , J. Záhrobský [-]

ŽK: M. Rybička , 54. M. Langmajer - 56. L. Čejka . ČK: 59. L. Čejka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠLAUF Jiří, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.