2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólově skoupý zápas však okořenily penalty – Tornádo porazilo doma Spoje


Branky


0

Hradiště v domácím prostředí nepředvedlo oslnivý výkon, nakonec ale z jedné střely na bránu dokázali srovnat utkání a v penaltovém rozstřelu vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V úvodu zápasu byli hosté jednoznačně lepší a po zásluze šli již ve 2. minutě do vedení 0:1 – kdy se uvolnil Josef Reschig a bez problémů překonal gólmana Bejčka. Další svoje šance v první půli již hráči Slovanu neproměnili, Tornádo dvakrát zachránila tyč. Domácí v první půli nepředvědli žádnou významnější akci, ke střele na bránu se Tornádo ani nedostalo. Do šaten tak odcházeli s jednogólovým náskokem hráči Slovanu.

Druhý poločas

Průběh druhého poločasu byl již vyrovnanější, Hradiště předvedlo několik šancí.  Všechny pokusy však šly mimo bránu. Slovan na druhé straně dokázal také několikrát zahrozit. Až v úplném závěru utkání – v 88. minutě po vhazování zhruba 35m od brankové čáry, propadl aut Valečka až do zadní poloviny velkého vápna, kde nabíhal nikým nehlídaný Patrik Kočí, a tento pravidelný gólový střelec z Hradiště srovnal první střelou na bránu v celém zápase na 1:1. Do konce druhé půle už gól nepadl a utkání tak pokračovalo k penaltovému rozstřelu. 

Penaltový rozstřel

Penalty začaly zdárně pro Tornádo. Následně Slovan nedokázal proměnit – míč skončil v pletivu za bránou a tak bylo skóre po první sérii 1:0. V druhé sérii proměnily oba celky, stejně i ve třetí. Ve čtrvté sérii neskóroval ani jeden ze střelců – rána Tornáda skončila v náručí golmana Žáčka, střela Slovanu zase na břevně Hradiště – 3:2. V páté sérii nedokázal proměnit Ondřej Pytlík, míč skončil v rukavících Žáčka. Slovan dokázal srovnat na 3:3. Následovala náhlá smrt, ze které odešli hráči Hradiště úspěšněji. Martin Valeček prokázal pevné nervy a krásnou střelou k tyči zvýšil na 4:3 pro Tornádo. Hosté následně poslali penaltu přímo do tyče.

 

Tornádo získává dva body a s jedenácti celkově je na šestém místě. Slovan získal jeden bod a je na místě osmém.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
TJ Sokol Plzeň - Hradiště: Body jsou pro nás jednoznačně ziskem, hlavně vzhledem k průběhu zápasu. Škoda, že tak, jako poslední půlhodinu zápasu jsme nehráli od začátku.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , O. Houdek [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , J. Ženíšek [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , S. Chudáček [-] , M. Drahoňovský [-] (46. M. Blumentritt [-] ) , K. Dendis [-] (62. F. Šperl [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - J. Reischig [-] , M. Cigler [-] (77. J. Solfronk [-] ) , M. Ráb [-] , M. Vričan [-] , J. Zýka [-] , J. Nosek [-] , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , M. Sartorius [-] , M. Janoušek [-]

ŽK: 42. M. Valeček - 44. M. Ráb , 61. J. Nosek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlauf Jiří - VOLF Karel (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.