Lhota nasázela Černicím pět gólů a vede tabulku


Branky


0

Domácí předvedli neomylný výkon a proti celku z Černic nezaváhali a připisují si další tři body. Lhota zatím v této sezoně neodjela z žádného zápasu bez bodů.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, že domácí si jdou pro výhru. Lhota byla aktivnější, měla více šancí a vůbec více ze hry. Černice však ukazovaly, že umí hrát také aktivní fotbal a bylo k vidění několik šancí i na straně hostujícího celku. První gól padl hned v 6. minutě, kdy zpracoval dlouhý centr po lajně Jakub Langer a proti gólmanovi Tománkovi se nemýlil – 1:0. Lhota zvýšila své vedení v 23. minutě, po vykombinované akci přišel centr ze strany na Michaela Křížka, který rozvlnil síť Černic podruhé -2:0. Hosté, ačkoliv inkasovali dvě branky nepolevili a stále se snažili tvořit šance. Produktivita však scházela. Naopak domácí zvýšili v 36. minutě a to znovu po gólu Michaela Křížka, který po akci ze strany dostal balon do velkého vápna, odkud přesně k tyči trefil a rozveselil domácí fanoušky potřetí – 3:0. Michael Křížek si zároveň připsal jedenáctý gól sezony a vede tak tabulku střelců. Do konce první půle bylo k vidění ještě několik šancí, na obou stranách však bezgólových a hráči tak odcházeli do šaten za stavu 3:0 pro domácí Lhotu.

Druhý poločas

I v druhém poločase domácí drželi hru pod svými křídly. Skóre vylepšil v 51. minutě Jakub Horník, který po krásné individuální akci, kdy obešel ve vápně dva obránce neomylně zavěsil míč do sítě Černic – 4:0. Zbytek zápasu už Letná kontrolovala průběh, Černice se však dostaly do několika útoků, žádný však neskončil za zády Kračmera. Poslední gól zápasu přidal Zdeněk Paul, který po akci ze strany levačkou krásně obstřelil gólmana Tománka a zakončil tak utkání – 5:0.

 

Lhota tak tříbodovým ziskem poskočila na první místo v tabulce, Černice zůstávají na jedenáctém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Martin Varga: Černice předvedly slušný výkon, ale my jsme kontrolovali průběh celého zápasu. Určitě si odnášíme zasloužené body a jsem rád, za první místo v tabulce.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - SCHINGLER Milan, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.