3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást zastavil rozjeté Tornádo a bere tři body


Branky


0

Hráči Hradiště nedokázali v pátém kole porazit domácí Spartak a sestoupili tak z první trojice tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první půle nastoupili aktivněji hráči Spartaku. Brankář Bejček musel dokazovat své kvality. Tornádo hrozilo prvních dvacet minut také, potom ale domácí převzali míč na své kopačky a hostující celek ke hře tolik nepouštěli. Ze zvýšené aktivity Chrástu vzešel první gól utkání, kdy se po centru od krajního beka uvolnil Jiří Duspiva, který překonal Bejčka přesnou střelou na vzdálenější tyč a poslal tak ve 24. minutě svůj tým do vedení – 1:0. Tornádo po inkasovaném gólu mírně ožilo. Hosté přecházeli více do šancí a ukazovali, že výsledek chtějí zvrátit. Ve 40. minutě Hradiště kopalo penaltu. Předcházela tomu ruka obránce Chrástu, nastřelená Martinem Furárem. Furár se k penaltě sám postavil, gólman Jan Kokoška však dokázal bravurně míč vyrazit na roh. Do šaten tak šli hráči Chrástu za stavu 1:0.

Druhý poločas

V druhém poločase ukázali hosté, že se o výsledek ještě chtějí porvat. Aktivita jim nechyběla, produktivita však na straně Tornáda nebyla. Hosté si vytvořili několik krásných šancí, ty však skončily buď v obraně Chrástu, nebo v náručí gólmana Kokošky. Druhý gólový zápis si proto připsali znovu domácí. V 71. minutě po střele domácích na bránu Tornáda vypadl míč gólmanu Bejčkovi a Daniel Kroc dorážel do uvolněné brány - 2:0. A zanedlouho – v 79. minutě přidal třetí gól domácích Jan Rončák, který zpracoval centr za obranu Tornáda a nekompromisně rozvlnil síť hostujícího celku – 3:0. To byl poslední gól tohoto zápasu.

 

Chrást si tak z domácího prostředí zapisuje důležité tři body a je s šesti body na desátém místě. Tornádo venku ztratilo a musí se spokojit s posunem z třetího místa na místo páté.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška: Hosté nás mírně překvapili, první poločas jsme je docela přehrávali. Tornádo hrozilo z brejků. V druhé půli to byl hodně vyrovnaný fotbal, my jsme naštěstí ti s třemi body.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
TJ Sokol Plzeň - Hradiště: Je potřeba říci, že štěstí, které jsme měli proti Smíchovu nám dnes hodně chybělo. Jak Bihy správně po zápase v šatně poznamenal: "kdybychom hráli do půlnoci, tak dneska góla nedáme". Pozitivem byla celkem slušná hra, zejména ve druhé půli i tlak a vytvořené šance. Negativem je kromě výsledku neproměňování sebevětších šancí a také zbytečné chyby, které vedly k šancím domácích.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Brýla [-] (86. V. Fabián [-] ) , T. Doležal [-] , J. Duspiva [-] (68. V. Šejdl [-] ) - D. Kroc [-] , M. Holeček [-] , D. Tupý [-] , P. Mach [-] , J. Rončák [-] , V. Černý [-] - L. Mück [-] (61. M. Bórik [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - O. Houdek [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] (77. M. Drahoňovský [-] ) , K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] , M. Laštovka [-] , J. Bihary [-] (79. F. Šperl [-] ) , D. Vávra [-] , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-]

ŽK: 61. P. Mach , 81. J. Rončák , 88. V. Fabián - 47. M. Laštovka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - KESTLER David, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.