3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka využila šancí a získává proti Chrástu tři body


Branky


0

Vítězství v utkání proti Spartaku naši tipéři přisuzovali Košutce. Tento tip se vyplnil, Košutka to však proti hostujícímu Chrástu neměla jednoduché. Domácí hráči ale ve vyrovnaném utkání využili více šancí a získávají tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Utkání na hřišti Košutky začalo aktivně. Oba týmy se dostávaly do šancí, jak domácí, tak hosté se snažili kombinovat a střílet na bránu. První úspěšný gólový zápis přišel z řad domácího týmu. Už v 8. minutě se prosadil Matěj Špecián, který dostal zleva centr, který potom neomylně dorážel za záda Jana Kokošky – 1:0. Hostující celek však dokázal udržet s rozjetou Košutkou tempo. Spartak přecházel úspěšně do vápna soupeře a golman Rybička se musel několikrát předvést. Snaha hostí ale byla vyslyšena. V 19. minutě se po kombinační akci prosadil Miroslav Brýla a dokázal utkání srovnat – 1:1.

 

Aktivita byla po vyrovnávacím gólů znovu na obou stranách, bylo k vidění mnoho šancí, obrana obou týmů však dokázala zasáhnout a brankáři do konce prvního poločasu už za svá záda gól nepustili. Do šaten se tedy šlo za vyrovnaného stavu.

Košutka byla produktivnější

Po úvodním hvizdu již bylo vidět několik šancí. Týmy v šatnách nezaspaly, jen produktivita trochu pokulhávala. Další gól tedy vstřelil až v 75. minutě Petr Zigmund, který po ztrátě obrany Spartaku dostal dlouhý centr, který dokázal placírkou dostat za záda golmana hostujícího celku – 2:1. A za jedenáct minut – v 86. minutě se Petr Zigmund prosadil podruhé. Košutka znovu využila ztráty balonu na polovině hřiště, následoval dlouhý centr do malého vápna, odkud hlavičkovali domácí na brankáře, střelu nakonec dorazil do sítě Petr Zigmund – 3:1.

 

Košutka tak z utkání v domácím prostředí odváží tři body, dokázala být produktivnějším týmem.         



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Byli jsme šťastnějším mužstvem. Soupeř hrál velmi dobře, akorát nebyli tolik efektivní. My jsme z šancí vytěžili víc gólů a proto jsme vítězným celkem.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - J. Holec [-] , L. Kovařík [-] , J. Prokeš [-] (68. D. Vlček [-] ) , P. Zigmund [-] (88. R. Pangrác [-] ) , M. Špecián [-] (60. V. Sirotek [-] ) , J. Brejcha [-] , M. Džilič [-] , M. Langmajer [-] (32. S. Vokáč [-] ) , T. Pekník [-] , R. Holý [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Brýla [-] , T. Doležal [-] , J. Šuster [-] - D. Kroc [-] , D. Tupý [-] , M. Holeček [-] (79. J. Duspiva [-] ) , P. Mach [-] , V. Černý [-] - J. Drahoňovský [-] , L. Mück [-] (46. M. Bórik [-] )

ŽK: 53. M. Špecián .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - HODEK Jakub, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.