4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union proti nováčkovi z Plzence vyhrál rozdílem čtyř gólů a vede tabulku


Branky


7. K. Kučera , 39. K. Knaf , 49. K. Knaf , 55. M. Horn
0

Domácí tým byl jasným favoritem, nováčkovi v přeboru Starému Plzenci se vstup do sezony nevydařil podle plánů a druhý nováček - Hradiště, které postupovalo z III.třídy z druhého místa je na tom bodově mnohem lépe. Nic nezměnil ani zápas s aktuálně prvním týmem tabulky – Unionem. Union doma vyhrál lehce 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union kontroloval první půli

Hned po úvodním hvizdu, byla znát převaha domácího týmu. Union ukazoval, že na prvním místě tabulky není náhodou, byl ve hře aktivnější, přihrávky chodily tam, kam měly a vůbec měli z hry více než hostující Plzenec. Gólový zápis otevřel v 7. minutě po kombinační akci Karel Kučera a poprvé tak rozveselil domácí diváky. 1:0 pro Union. Plzenec se po inkasovaném gólu snažil zvýšit aktivitu, domácí hráči však také nezaháleli. Bylo k vidění několik šancí na obou stranách. Šťastnějšími byli opět domácí. Konkrétně v 39. minutě gólem do šaten zvýšil na 2:0 Karel Knaf a zajistil tak Unionu přijatelné skóre na ukončení první půle. V té už žádný gól nepadl a domácí tak šli do šaten za příznivého stavu.

Union si pohlídal průběh utkání

Po úvodním hvizdu v druhém poločase bylo jasné, že hráči Unionu jdou na jistotu – pro další výhru. Hned v 49. minutě překonal brankáře Csenga Karel Knaf svým druhým gólem zápasu a zvýšil na 3:0 pro Union. A zanedlouho – v 55. minutě rozvlnil síť hostujícího celku Marek Horn, který dával na konečných 4:0. Union si již pohlídal zbytek utkání, šance soupeře zlikvidoval a došel si pro další tři body, je tedy momentálně na prvním místě tabulky. Plzenec zůstává s jedním bodem na chvostu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
TJ Union Plzeň: Šli jsme do utkání pro tři body, které jsme získali. Plzenec podal slušný výkon, ale my jsme byli prostě dnes lepší.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , M. Holobrádek [-] , P. Kutný [-] - K. Kučera [-] (85. P. Starý [-] ) , K. Knaf [-] , P. Šimana [-] , J. Jindra [-] - A. Hořánek [-] , N. Scimeni [-] (70. P. Chudý [-] )

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - M. Hodina [-] (80. R. Trylč [-] ) , M. Šulc [-] , D. Diviš [-] , M. Vaněk [-] , J. Duspiva [-] , M. Pícka [-] , P. Menšík [-] , M. Mertl [-] , A. Veselý [-] , P. Šesták [-]

ŽK: 62. K. Knaf - 53. P. Menšík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - PRCÍN Michal (N), KUČERA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.