Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty přinesly Unionu z vyrovnaného utkání dva body


Branky


0

Union šel do domácího utkání s vidinou tříbodového zisku. Po dobře odehraném prvním kole od tohoto výsledku nebyl daleko. Košutka se rvala statečně a dokázala do konce základní hrací doby dorovnat, proto utkání postupovalo na penalty. Zde se bohužel pro hostující hráče opakoval zážitek z minulého kola, kdy si Košutka také odvážel jeden bod za prohru po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní hra obou celků

Hráči nastoupili aktivně už od samého začátku. Uplynuly pouhé 2.minuty po úvodním hvizdu a domácí už se mohli radovat z gólu. Jakub Hrbáček využil nezdařené přihrávky obránců Košutky, u odskočeného míče byl první a rychlou střelou k tyči otevřel gólový zápis 1:0.

Košutka se však nenechala rychlým gólem rozhodit. Aktivní hra přinesla několik šancí, kdy oba gólmani museli prokázat své umění. Skóre zanedlouho vyrovnal Petr Zigmund, který po kombinační akci překonal brankáře Horna a v 19. minutě dával na 1:1. Petr Zigmundovi to však nestačilo a v 30. minutě rozvlnil síť Unionu podruhé, kdy přesnou střelou k tyči poslal svůj tým do vedení – 1:2.

Domácí však nezaspali a podporující fanoušky potěšil hned v 39. minutě vyrovnávacím gólem Lukáš Digra, který utekl po levé straně hřiště, přetlačil obránce Košutky, rozhodčí však zákrok posoudil jako dovolený, následně pěknou střelou obstřelil gólmana Rybičku – 2:2.

 

Oba týmy dohrávali první poločas klidněji, domácí však stihli přidat ještě gólové překvapení do šaten. Jan Jindra dokázal dopravit po pěkně mířeném centru hlavičkou balon přímo za Rybičkova záda – 3:2.

Aktivita Košutky přinesla vyrovnání

Ačkoliv se hned od počátku Košutka snažila utkání dorovnat, nedařilo se. Bylo k vidění několik krásných akcí, gól však dlouhou dobu nepadl. To změnil až v 70. minutě Martin Schumann po akci vedené po křídle, domácí využili přečíslení a Schumann zavěsil míč z centru hlavou přímo do pravého horního rohu.

Utkání už vypadalo téměř rozhodnuté, Košutka se nevzdávala. Snada hostujících hráčů se nakonec vyplatila. V 82. minutě Petr Zigmund dokončil svůj hattrick v tomto zápase a dal tak Košutce naději na vyrovnání. A ono přišlo. V 86. minutě kdo jiný než Petr Zigmund po odkopu obránců zpracoval na půlce balon, dlouhým centrem jej poslal na Matěj Špeciána, který přeloboval vysunutého brankáře Horna a Košutka tedy dotáhla dvougólové manko – 4:4.

 

Do konce zápasu už gól nepadl, utkání se proto přesunulo na penaltový rozstřel.

Penalty rozhodla neomylnost Unionu

Hráči Unionu odehráli penalty bez chyby, brankář Rybička byl ponechán bez šance a po každé střele mu nezbývalo než se podívat za sebe na balon v síti. Za to hráči Košutky se na penalty nepřipravili dobře. První hráč bránu Marka Horna přestřelil, druhý střelecký pokus skončil v náruči domácího brankáře. Union si tedy připisuje z vyrovnaného utkání dva body a Košutka, stejně jako v minulém kole, odváží bod jeden.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
UNION Plzeň: Předvedli jsme dobrý výkon, sice jsme neudrželi dvougólové vedení, chybu jsme ale napravili v penaltovém rozstřelu a připisujeme si důležité dva body.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Odehráli jsme kvalitní zápas, bohužel jako v minulém utkání odvážíme pouze jeden bod. Pro příště zapracujeme na penaltách, s výkonem v utkání ale můžeme být spokojeni.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , M. Holobrádek [-] , P. Šimana [-] , P. Kutný [-] - A. Hořánek [-] , M. Schumann [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - J. Hrbáček [-] , L. Dirga [-] (63. P. Šimana [-] )

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - S. Vokáč [-] , J. Prokeš [-] (46. M. Špecián [-] ) , D. Vlček [-] , J. Svoboda [-] , P. Zigmund [-] , R. Holý [-] , V. Sirotek [-] , M. Langmajer [-] , P. Kerndl [-] , M. Džilič [-]

ŽK: 56. J. Hrbáček , 72. P. Šimana - 23. J. Prokeš , 42. R. Holý , 65. M. Langmajer , 88. V. Sirotek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Nešpor Petr - KUČERA Luboš (N), MRÁZ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.