3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svádov doma vyzrál na Bezděkov


Branky


0

Bezděkov měl sice územní převahu, přesto odjel s prázdnou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svádov? Nejlepší poločas podzimu!

Na hřiště nováčka ze Svádova dorazil Bezděkov. Domácí se zatím drží na hraně středu tabulky, hosté dokonce bojují o medailová umístění. Bezděkov tak byl mírným favoritem. První poločas mu ale ve Svádově nevyšel.

 

Naopak domácí za půl hodiny vstřelili dvě branky. V 18. minutě se na straně uvolnil Rudolf Vošahlík, svůj centr poslal do vápna, kde ho do branky uklidil Petr Janouš. V 29. minutě bylo domácím ještě lépe. Náhodný nákop za obranu si našel Tomáš Nesvadba, který ho vzápětí uklidil do sítě.

 

Bezděkov tak v poločase ztrácel dvě branky.

Bezděkov snížil, za šest minut ale inkasoval

Po změně stran si Bezděkov vytvořil územní převahu a snažil se o kontaktní trefu. Svádov trochu polevil, soustředil se na udržení náskoku a možná se trochu zbytečně zatáhl.

 

Hosté snížili v 67. minutě, kdy se po centru ze strany prosadil ve vápně Libor Pištora, který šikovně přehodil brankáře Paseku. Radost Bezděkov vydržela šest minut. To se totiž na druhé straně individuálně prosadil Lukáš Pittner a uzavřel skóre na konečných 3:1 pro domácí.

 

Svádov tak má 17 bodů, poskočil na sedmé místo a v dalším kole jede do Černivu. Bezděkov je na pátém místě, o víkendu hostí trápící se Lukavec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov-Olšinky: "V prvním poločase jsme hráli velmi dobře, byl to asi náš nejlepší poločas na podzim. Po změně stran byl Bezděkov aktivnější, ale do vyložených šancí se nedostával. Nakonec si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Byl to zápas blbec. Domácí vytěžili z minima maximum. Podle mě to byl horší soupeř, než Soběchleby. My jsme měli územní převahu, ale tam nám nebyla nic platná. Šance tam byly, ale domácí nám dali lekci z produktivity. Je to zklamání."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - T. Nesvadba [-] , P. Kraus [-] (75. M. Novák [-] ) , P. Janouš [-] (65. L. Pittner [-] ) , M. Varga [-] (88. A. Hovhannisjan [-] ) , P. Blaško [-] , V. Jackel [-] , R. Vošahlík [-] , J. Havel [-] , V. Vodehnal [-] , P. Polák [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - F. Hendrich [-] (68. R. Jirásek [-] ) , M. Hlavsa [-] , L. Pištora [-] , M. Strýhal [-] , T. Flodr [-] , B. Matoušek [-] , J. Hlavsa [-] , O. Čaněk [-] , J. Řezníček [-] (84. T. Rubeš [-] ) , M. Poláček [-]

ŽK: 55. P. Blaško - 78. J. Hlavsa .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hrubý Pavel - JIRSÁK Jaroslav, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.