P. Loprais 14.
J. Foukal 25. (p.)
2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolaps Sparty ve druhém poločase přinesl výhru Boskovicím!


Branky


14. P. Loprais , 25. J. Foukal (p.) - 55. O. Václavek (p.) , 60. J. Vorlický , 75. L. Martínek
0

Takový zápas se podle trenéra Sparty Brno odehraje jednou za deset let. Po první půli, kdy soupeře jasně přehráváte, jdeto do kabin s dvoubrankovým vedením. Po přestávce přijde kolaps a Boskovice si s námi dělali co chtěli. Zaslouženě utkání obrátili ve svůj prospěch a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měla lepší Sparta

Jasný průběh měl první poločas utkání třetího kola Krajského přeboru JK mezi FC Sparta Brno a FC Boskovice. Domácím vstup do zápasu vyšel a pohlednou hrou bavili všechny diváky na stadionu. První branku přinesla 14. minuta, když se prosadil domácí útočník Loprais. Po deseti minutách proměnil nařízený pokutový kop domácí obránce Foukal. Poločas skončil za stavu 2:0 pro domácí.

Boskovický Martínek zařídil obrat zápasu

S jiným rozestavením a dvěma čerstvými hráči nastoupili do druhé půle Boskovice. Hned v desáté minutě druhého poločasu se podařilo snížit Václavkovi, který proměnil pokutový kop. Hosté se dostali do hry a Sparta začala dělat individuální chyby. Jednu z nich dokázal potrestat střídající Vorlický a vyrovnal na 2:2. Hra Sparty se ani trochu nepodobala výkonu z první půle, a bylo otázkou času kdy Boskovice převrhnou misky vah na svou stranu. To se stalo v 75. minutě po trefě Martínka. Tento gól znamenal tři body pro Boskovice.



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Rostislav Horáček (trenér - FC Sparta Brno): Před vstupem do sezony nás opustilo několik hráčů, kteří odešli do vyšších soutěží a do Rakouska, takže počet hráčů se u nás snížil a tým jsme museli doplnit mladými kluky. Vstup do zápasu se nám povedl a první půlku jsme byli jasně lepší. Druhý poločas byl od nás otřesný a tam jsme zkolabovali. Po tom co soupeř snížil na 2:1 jsme začali hrát panicky a dělali jsme zbytečné individuální chyby. Takový kolaps mužstva jsem zažil podruhé v kariéře, hra v druhé půli byla hrozná a soupeř zaslouženě zvítězil.

FC Boskovice - Letovice
Martínek Lukáš (trenér - FC Boskovice): Do první půlky jsme nevstoupili vůbec dobře, kdy domácí hráči nás předčili dá se říct ve všem. Důraz, agresivita, fotbalovost byla na jejich straně. Do druhé půlky jsme změnili rozestavení a přichystali jsme dvě střídání. To se nám vyplatilo a my jsme vstřelili tři branky. Do příštích zápasů chceme výkon sjednotit a podat dva stejné poločasy. Dneska byl první poločas katastrofa, tomu se chceme vyvarovat. Sparta byl nepříjemný soupeř, který má v sestavě několik mladých šikovných fotbalistů. V druhé půlce jsme je naštěstí pro nás předčili a vezeme si 3 body.



Sestavy


FC Sparta Brno
J. Šurkala [-] - D. Vítek [-] (78. P. Borovský [-] ) , P. Loup [-] , J. Foukal [-] , O. Zavadil [-] - T. Pavlas [-] , S. Lerch [-] , R. Paták [-] - P. Cigánek [-] (79. M. Valíček [-] ) - P. Loprais [-] , J. Makovický [-] (64. L. Zeman [-] )

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - M. Černý [-] , R. Müller [-] , O. Maděrka [-] - A. Růžička [-] (46. J. Vorlický [-] ) , L. Martínek [-] , J. Stara [-] (90. J. Horák [-] ) , A. Preč [-] , A. Přikryl [-] (46. T. Minařík [-] ) , J. Horák [-] (90. J. Novák [-] ) - O. Václavek [-]

ŽK: 38. D. Vítek - 40. O. Maděrka , 65. R. Müller , 85. L. Martínek , 89. J. Vorlický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TICHÁNEK František - ŠEVELA Petr, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.