0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec venku přehrál Kaznějov


Branky


0

Třemi góly na jistotu rozhodli tři různí hráči Bukovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil Bukovec ve velkém stylu a od začátku tlačil Kaznějov jak jen se dalo. Během prvního poločasu měli šancí a střel na minimálně 4 góly. Do černého se trefil Josef Valenta po rohu placírkou do protipohybu brankáře Valeše. Dál už trefil Bukovec jen tyč. Stav prvního poločasu 1:0.

 

Do druhého poločasu šli hráči Bukovce s vědomím toho, že musí vstřelit alespoň jeden gól na zklidnění.  Nemuseli čekat dlouho, jelikož  už v 57. minutě se do zápisu střelců přidal Kelner Jiří. Ten jen nastavil nohu na přetažený balón ze strany a poslal balón na druhou stanu než šel gólman.  V 67. minutě to bylo už 3:0, po krásné individuální akci Ference Rótha. Ten si udělal dva hráč a ještě stačil efektně zakončit do sítě, v tu chvíli bezmocného Kaznějova . Do konce zápasu se již nic nestalo, a tak zápas skončil 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Plzeň - Bukovec
Petr Smíšek: Hlavně jsem rád, že je to s nulou vzadu. Byly jsme o dost lepší zasloužili si vyhrát za tři body.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] , J. Kopač [-] , D. Pojer [-] (46. J. Uher [-] ) , J. Hyneš [-] , J. Vondráček [-] , J. Kiss [-] (62. D. Vinkler [-] ) , L. Baloun [-] (46. D. Müller [-] ) , O. Běhounek [-] , J. Diviš [-] , T. Vaneš [-]

SK Plzeň - Bukovec
T. Červený [-] - V. Červený [-] , M. Hanzlíček [-] , J. Skala [-] (86. J. Planeta [-] ) , M. Matys [-] (46. L. Chvojka [-] ) - P. Vaigl [-] (68. K. Pitlík [-] ) , J. Zíka [-] , R. Šváb [-] , J. Kellner [-] - J. Valenta [-] , F. Róth [-]

ŽK: 28. J. Diviš , 49. D. Müller - 65. V. Červený .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - HAVRÁNEK Martin, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.