0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany si vezou zasloužené body


Branky


28. L. Nohava , 62. J. Vajai
0

Kdyně si doma vytvořila jen pomálu příležitostí a musí se tedy smířit s prohoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Jako zápas o 6 bodů by se dalo popsat toto střetnutí. Kdyně za sebou měla pěknou sérii 4 výher, kdežto její protivník z Chlumčan si před zápasem držel trochu konzistenční výkony.  Začátek zápasu vypadal velice vyrovnaně. První velkou šanci měl domácí, když se po rohu trefil do míče Džugan. Hlavou mířil přesně pod břevno, ale Bacík v bráně vytáhnul výborný zákrok a vytěsnil míč nad břevno. Tento moment nejspíše domácí poznamenal, jelikož právě oni si zavinili obdržený gól. V obraně to začalo skřípat a právě p jedné chybné rozehrávce si míč vzal Lukáš Nohava a nemilosrdně ji potrestal. Po těchto momentech už by se dala hra domácích postat jen jako křeč.

Druhý poločas

 

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a diváci mohli jen odpočítávat konec zápasu. V 62. minutě přidaly Chlumčany druhý gól po další chybě Kdyně v obraně. Po rozehrávce standardtky se domácí obraně nepovedl jednoduchý  odkop a Jakub Vajai se s míčem nepáral. Nutno podotknout, že právě Vajai dělal domácím obrovské problémy a my se na tohoto mladého záložníka můžeme těšit v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Trumpet Vladimír: Pro nás je to ztráta. Chtěli jsme potvrdit body z Horažďovi, což se nám vůbec nepovedlo. Příště budeme muset změnit přístup a Tlučnou porazit, jelikož je letos 1. A třída velice vyrovnaná a my potřebujeme všechny body.

TJ Keramika Chlumčany
Jan Kraus: Jsou to zlatý body. Mohli jsme sice vyhrát ještě větším rozdílem, ale to už e jedno. Za kolektivní výkon by si ode mě zasloužili pochvalu všichni.



Sestavy


SK Kdyně 1920
K. Weisser [-] - M. Janeček [-] (63. K. Forst [-] ) , J. Schuchardt [-] , T. Dufek [-] (77. D. Hula [-] ) , K. Hamor [-] , L. Výškrabka [-] , M. Trumpeš [-] , M. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , J. Šmejkal [-] , J. Iha [-]

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - L. Milota [-] , P. Šmíd [-] , J. Havlík [-] - J. Voller [-] , J. Vajai [-] (82. T. Fleissig [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Roubíček [-] - J. Kraus [-] (67. P. Smetana [-] ) - J. Havlíček [-] , L. Nohava [-]

Hráči zápasu: M. Trumpeš - J. Vajai .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pena Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.