Mýto a jeho druhé jméno - produktivita !


Branky


27. Z. Hackr (p.) , 37. J. Hereit , 53. J. Hereit , 63. O. Kříž , 84. J. Hereit
0

Mýto stvrdilo svou pozici pěti góly pro Mochtín. Pro hosty je výsledek možná až příliš krutý, rozhodlo však proměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Zápas ze začátku vypadal velice klidně. Na obou stranách se hrálo velice podobně, tudíž i vyrovnaně. Zlom nastal kolem 20. minuty kdy hosté začali propadat. Bylo to o to divnější že chyby přišly po výborné patnáctiminutovce Mochtína, ve které dokonce 3 trefili konstrukci brány.Nicméně jedno z takových zaváhaní se hosté rozhodli řešit faulem v pokutovém území. Mohla tak přijít jediná věc - penalta. Tu si postavil domácí Hackr a nekompromisně proměnil. Od této chvíle se hra hostů sesypala jako domek z karet. O deset minut se po nejkrásnější akci zápasu prosadil Jiří Herejt. Povelice rychlé kombinaci na ose Štych, Bejček, Veverka a Hereit zakončoval poslední zmiňovaný do prázdné brány. Poločas tedy končil ještě přijatelným výsledkem pro hosty, kteří měli dalších 45 minut na to s výsledkem něco udělat.

Druhej pooločas

 

Jelikož si právě to moc dobře uvědomovali, postili se do Mýta zostra. Domácí s tím však počítali a svou hru tedy nastavily na rychlé brejky.  To se také vyplatilo, jelikož Mochtín se dopouštěl hloupých ztrát v poli. Nejprve jednu v 53. minutě potrestal druhým gólem v zápase jedno z takových zaváhání Hereit. O deset minut později trestal Ondřej Kříž a v závěru přidal třetí gól v zápase Hereit. Upravil tak na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Výhra se nerodila vůbec snadno, ale nutno podotknout, že jsme je nepouštěli no vyložených situací. Zápas jsme si více méně kontrolovali. Ale stejně jsme za tři body velice rádi.

TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica: Co se týče hodnocení, všeobecně na rozdíl od předešlých zápasů jsme zklamali v zakončení. Doufám, že si z toho vezmeme ponaučení a vezmeme si z toho ponaučení - nic nedostaneme zadarmo !



Počet diváků: 245. Rozhodčí: Liškutín Antonín - RUDA Daniel, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.