1:2
(0:0)
66. J. Hlůžek
71. J. Kubaň (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín doma nestačil na Pačejov


Branky


52. J. Čeleda - 66. J. Hlůžek , 71. J. Kubaň (p.)
0

 Start do nového soutěžního ročníku se mladému týmu Pačejova vydařil! V okresním derby zaslouženě vyhrál na půdě Mochtína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahrozili hned v úvodu. Jiří Dolejš sice poškádlil obranu hostů, ale to bylo na dlouhé minuty ze strany  Mochtína vše. Od 20.minuty převzali otěže zápasu do svých rukou hosté a ukázali přihlížejícím, jak se správně spalují šance. Ve 27.minutě po pěkné akci Vítka Panušky těsně minula technická střela Jardy Kubaně horní roh Rajtmajerovy branky. Ve 28.minutě skončil centr Pavla Poleny nečekaně na břevně. O minutu později šel Kubaň sám na brankáře, ale ten jeho střelu vyrazil. Týž hráč se dostal do dalšího slibného zakončení ve 32.minutě, ale na poslední chvíli mu ukopl míč obránce. Ve 33.minutě hlavička Josefa Ticháčka těsně minula domácí branku. V těchto fázích zápasu se hrálo prakticky na jednu branku. Mochtín se dostal do dalšího vážnějšího zakončení až na konci poločasu, kdy důrazný Zbyněk Smolík vybojoval míč, ale v ideální pozici váhal se zakončením. Stav byl tedy 0:0.

 Po změně stran se domácí ujali vedení v 53.minutě, kdy ostrý centr Jiřího Čeledy z trestného kopu nadzvedl hlavou hostující obránce a míč skončil v síti bezmocného Jakuba Kozlíka. Hosty však tato branka nepoložila a naopak vystupňovali svůj tlak. V 67.minutě poslal David Milfort přihrávku do vápna, J.Kubaň ji chytře pustil lépe postavenému Josefu Hlůžkovi a ten střelou do protipohybu brankáře srovnal skóre. Trenér Vašica poté vysunul Ticháčka na hrot útoku a ten se mu odměnil hned po minutě odvážným průnikem do vápna, sám před brankářem byl faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se v 71.minutě postavil Jarda Kubaň a umístěnou střelou k tyči otočil vývoj zápasu. Definitivní pojistku mohl přidat v 74.minutě Václav Klásek, který pronikl středem do vápna, šel sám na brankáře, ale svou střelu jen otřel o tyč. Mochtín se pak snažil o vyrovnání, ale jeho úsilí bylo poněkud stereotypní v podobě nakopávaných míčů do vápna na dlouhého kapitána Dolejše. Tato taktika úspěšná nebyl, a tak Pačejov odjel z derby jako vítěz.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Pačejov si z Mochtína veze plný tříbodový zisk, nutno podotknout, že zasloužený.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , T. Velek [-] , Z. Novák [-] (81. J. Šafránek [-] ) , P. Švátora [-] , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] (62. D. Milfort [-] ) , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] (58. P. Choun [-] ) , L. Kliment [-] (69. P. Pavelec [-] ) , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (91. P. Hosnedl [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Žák [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 3. P. Žák , 31. V. Panuška , 92. J. Kozlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Adam - PLZÁK Martin, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.