Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid se chytil a porazil Slavii


Branky


0

Herní trable plzeňského týmu jsou možná zahnány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné branky

Rapid evidentně vstoupil do utkání pravou nohou a na hřišti to bylo vidět! Již po pěti minutách utkání utekl po pravém křídle Tomáš Davídek, jenž si navedl míč na střed hřiště a cirka pětadvacet metrů od vejprnické branky napřáhl ke střele, která zaplavala přesně k levé tyči. Pár minut před koncem poločase se ale ani domácí nenechali zahanbit a jejich branka byla snad ještě hezčí. Brankář Vavrik rozehrál na zkušeného Radu, který si poradil pěknou kličkou s protihráčem a přihrál Jakubovi Maškovi, který si potáhl míč směr vápno a z bezmála pětatřiceti metrů vyslal na gólmana Bekeho nechytatelnou pumelici, která se od břevna odrazila za brankovou čáru. Možnost strhnou skóre na svou stranu měl Lukáš Kuhajda, který ale branku netrefil.

Neproměněná penalta zhatila šance na body

Ve druhém poločase pokračovala hra podobná té z první půle, kdy míč na kopačkách měli více vejprničtí hráči. Po hodině hry ovšem zahrávali hosté rohový kop, po kterém se k míči dostal kapitán Miroslav Čupalka, jehož střela se po sérii odrazů nakonec objevila za brankovou čárou. Velkou šanci na vyrovnání poté ale zahodily Vejprnice. Jakub Mašek se geniálně uvolnil ve vápně, ale nohy Jana Bučka ho poslala k zemi. Následovala penalta, ke které se postavil Lukáš Kuhajda, ale Petr Beke vytasil parádní zákrok. Domácí poté logicky otevřeli hru a výsledkem byl únik rapidských hráčů, po kterém završil stav utkání svou střelou střídající Martin Šimandl. Hosté tak po sérii proher opět bodovali naplno.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Nám se nepodařil vstup do zápasu, ale poté jsme převzali iniciativu my a podařilo se nám vyrovnat. Ve druhém poločase jsme asi byli fotbalovější, ale neproměnili jsme penaltu a soupeř nám dal lekci z produktivity."




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Paul [-] , L. Kuhajda [-] , A. Kolář [-] (73. D. Růžička [-] ) , D. Křen [-] , J. Mašek [-] , P. Bárta [-] (84. D. Svoboda [-] ) , F. Heindl [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , L. Rauch [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - F. Polášek [-] , L. Pavlíček [-] , T. Davídek [-] (68. M. Šimandl [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , D. Tarhaj [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 86. L. Paul - 67. M. Čupalka , 70. L. Pavlíček , 78. P. Beke , 82. J. Buček . ČK: 80. L. Pavlíček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Petrželka František - MAZÁN Jan, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.