Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:15

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jako v Předenicích


Branky


0

Přeštice si na svém azylovém place smlsly na rokycanské rezervě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance

Přeštice nastoupily proti mladé rokycanské rezervě, ve které věkem vyčnívá pouze hrající asistent trenéra Blecha, v téměř plné sestavě, což se během celého utkání potvrzovalo. Již ve 12. minutě páílil nadvakrát bek Lecjaks, jehož druhá střela skončila jen těsně nad. V 17. minutě se ve vápně s míčem obtočil Daniel Přibáň a přízemním centrem poslal míč před bránu, kde si ho ve skluzu našel Jiří Gestner a pověsil míč pod břevno. Ve 33. minutě si zkušený středopolař Blahoudek našel a vybojoval odražený míč ve vápně a zvyšil již na 2:0. Ve 44. minutě se navíc po faulu na Zdeňka Sýkoru musel do šaten poroučet Michal Blecha a mladíci v rokycanském dresu přišli o svého tátu. K přímému kopu se postavil Jan Duchek, který dokázal obstřelit početnou zeď, míč ale skončil pouze na levé tyči.

Dalších pět

Přeštice pokračovaly v kanonádě i v druhé půli. V 59. minutě se dostal k centru na pravém křídle Václav Krušina, jehož přihrávku si do vlastní sítě nešťastně srazil obránce hostů, Jakub Planeta. V 71. minutě po tresntém kopu Jakuba Bešty vyplaval na zadní tyči volný Stanislav Turek a bylo to již 4:0. Poslední desetiminutovka byla pro hosty utrpením. Nejdříve uprchl po pravé straně čerstvý Jan Přibáň, který svůj únik zakončil krásnou křižnou střelou. Poté si druhou branku v utkání připsal i Ivan Blahoudek, jehož střela levou nohou zapadla přesně k tyči Wohlmuthovy branky, pro kterého byl tento zápas velkým neštěstím. V 86. minutě odmítl Blahoudek při samostatném úniku hattrick a po krásném týmovém gestu vyzval ke skórování do prázdné branky Tadeáše Přibáně, který ovšem k nepochopení všech přítomných trefil pouze tyč. Svou reputaci si ale přeštický útočník napravil v 87. minutě, kdy zarovnal skóre na konečných 7:0.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Dnes bylo veselo. My jsme se vyvarovali chyb a podařilo se nám dát první gól. Zlomový byl ale až ten na 3:0, shodou okolností ten vlastní. Potom jsme dávali gól pravidelně z každé šesté až sedmé příležitosti, zápas se prakticky jen dohrával."




Sestavy


FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - J. Duchek [-] , V. Uzlík [-] , V. Lecjaks [-] , S. Turek [-] - Z. Sýkora [-] (46. Š. Baranec [-] ) , J. Gerstner [-] (75. J. Přibáň [-] ) , I. Blahoudek [-] - T. Přibáň [-] - V. Krušina [-] , J. Bešta [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Lev [-] (68. F. Škarda [-] ) , T. Cibula [-] (72. P. Pfeifer [-] ) , M. Trojanec [-] , J. Kořínek [-] (68. J. Huňáček [-] ) , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , J. Planeta [-] , V. Kopečný [-] , J. Sefzig [-] , M. Trnka [-] (46. J. Řapek [-] )

ŽK: 60. I. Blahoudek , 76. J. Bešta - 20. J. Lev . ČK: 44. M. Blecha .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: König Michal - PÁLEK Ondřej, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.