Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice daly Štáblovicím šestku. Varyš se postaral o hattrick


Branky


0

Holasovice si na domácí půde pořádně zastřílely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náš vstup do utkání byl snový. Již v  2. minutě po první akci zápasu, a následném rohu Matýska, si hostující gólman něšťastně srazil letící míč za svá záda.  Po dalších dvou minutách a druhém rohovém kopu, který opět zahrával Jiří Matýsek, se hlavou prosadil Kamil Kramný. Následně po našem rychlém a brzkém dvougólovém vedení se hrálo především kolem poloviny hřiště. My se zbytečně nikam nehnali, a hosté se snažili zvyšovat svou aktivitu... Čím více se blížil poločas, tím jsme hráli lehkovážněji a hosté hráli především naší polovině.

 

Žádnou kloudnou šanci si však nevytvořili, jelikož při nejnebezpečnější šanci, kdy to vypadalo že hostující hráč půjde sám do šestnáckty na brankáře Galvase, se skvěle vrátil  stoper Michal Dehner, který odzbrojením soupeře a odkopem zažehnal nebezpečí. Nic zajímavého se už v prvním poločase nedělo. Hostům se smolně v první půli zranili 2 hráči, kteří museli střídat. 

Druhá půle začla podobně, jako prostřední pasáž v první půli. Hrálo se převážně od vápna po vápno. Bez výraznějších šancí. Až po zhruba 15 minutách jsme stále více unavené hosty začali přehrávat a znovu se i prosazovat. Nejprve několik střel letělo těsně kolem brány Štáblovic, než se po krásné individuální akci prosadil poprvé v utkání Dominik Varyš - v tomto zápase náš nejlepší hráč.

 

Hosté postupně rezignovali a my jim nasázeli ještě 3 branky během 3 minut. Nejprve dal druhý gól v zápase Kramný, pak se krásně z otočky a voleje trefil podruhé i Varyš, jehož rána proletěla přímo nad gólmanem pod břevno. Nepovedený zápas hostů dokonal v 80. minutě hattrikem fantastický Varyš.

 

David Dehner



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner: Minule jsem říkal (proti Budišovu), že jsem čekal daleko lehčí zápas, dnes pro změnu težší. Pravdou je, že nám nesmírně pomohly 2 velmi rychlé góly, které ovlivnily celý zápas. I když vedení 2:0 bývá často dost ošidné. Z dřívějších dob znám moc dobře tyto zápasy, kdy jdete na hřiště a prohráváte po 10 minutách 2:0. Nám se tohle dříve stávalo často, je pak těžké s utkáním něco udělat a dostat se do hry. Hosté se snažili, ale my v obraně byli dnes znovu precizní. K ničemu pořádnému jsme je nepustili a skóre jsme si víceméně hlídali. Ke konci jsme měli fyzicky navrch a díky tomu jsme přidali další branky a zasluženě vyhráli. Štáblovické kluky asi přibrzdila domácí ztráta v derby s Radkovem, jelikož do té doby měli velmi solidní formu.

SK Štáblovice
Dušan Mrákota: Konec sezony nás nezastihl zrovna v optimální formě. Co se týče hodnocení našeho výkonu, není o čem dlouze hovořit. Výsledek mluví o všem. Soupeř byl fotbalovější. Po šťastném prvním gólu v 1. minutě nás soupeř trestal po individuálních chybách. Poločas kluky trochu nakopl, se soupeřem dokázali držet krok a vytvořili si pár slibných šancí ke skórování.Ty jsme však nevyužili a Holasovice nás trestaly z brejků. Třetí gól naši hru asi totálně pohřbil. Šest gólů je kruté, avšak pro Holasovice zasloužený výsledek. Před posledním utkáním máme o čem přemýšlet.



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
L. Galvas [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] (89. S. Drosdek [-] ) , D. Varyš [-] , A. Mosler [-] (72. V. Bordovský [-] ) , K. Kramný [-] (76. L. Matýsek [-] ) , O. Černý [-] (46. A. Schreier [-] ) , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] (86. J. Fojtík [-] ) , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

SK Štáblovice
V. Kácal [-] - M. Konvička [-] , M. Sedláček [-] , R. Baláž [-] , O. Šemora [-] , M. Laovský [-] , M. Kunčík [-] , Z. Častulík [-] (73. L. Vícha [-] ) , L. Gibes [-] , P. Dobrotka [-] , J. Durčák [-] (10. V. Konečný [-] )

ŽK: 38. O. Šemora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - DOLAN Richard (N), VEČEŘA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.