Robousy zvítězily v Dětenicích 1:3.


Branky


0

Zbytečně nervózní utkání pro sebe tentokrát získali hosté, když vyhráli 1:3 v Dětenicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Dal se předpokládat vyrovnaný zápas a jistě v tomto zápase neodejdou diváci bez zajímavého fotbalového zážitku. Zbytečně nervózní utkání pro sebe tentokrát nakonec získali hosté z Robous. Domácí hráči z Dětenic vstoupili do utkání impozantně, hned z první akce vstřelili gól, když se v 3. minutě prosadil domácí Adam Mašín a bylo to hned 1:0 pro domácí tým z Dětenic. Bohužel ke snadnému vítězství to nevedlo, jak si asi domácí hráči mysleli. Proti nim dnes nastoupil zkušený soupeř, kterého tato skutečnost vůbec nerozhodila. Celý první poločas hrozili nebezpečnými standartními situacemi, které však domácí odvraceli. K vyrovnání jim pomohlo zaváhání domácího stopera, který tak dlouho váhal s rozehrávkou, až se míče zmocnil hostující útočník a nedal domácímu brankáři šanci. Branku vstřelil v 23. Minutě Drbohlav LOukáš a vyrovnal na poločasových 1:1.

V druhém poločase hosté vstřelili dvě branky a zvítězili 1:3.

I když domácí hráči nastoupili do druhého poločasu s odhodláním strhnout vítězství na svoji stranu, hostující obrana fungovala bez chyb a nic jim nedovolila. Zápas se lámal v 60. minutě, kdy po neodmávané sporné ofsajdové situaci hosté vstřelili vedoucí branku, když se prosadil Machačka Jan v 59 .minutě a poslal Robousy do vedení 1:2. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale bezchybná obrana hostí byla tentokrát pro domácí velkým soustem. Když už nějaká střela prošla na branku, zasáhl hostující brankář. Domácí snahu zhatil navíc hlavní rozhodčí, který nechal pokračovat akci, i když byl mávaný ofsajd, ze které hosté pojistili svoje vítězství a odvezli si všechny body. To se stalo v 85. Minutě, když dával Sklenář Jan na konečných 1:3 pro Robousy.



Ohlasy k zápasu


Dětenice
Rys Miroslav (trenér Dětenic): Podrobnosti přineseme později.

SK HOŠEK Robousy
Chýlek Milan (kapitán Robous): Zápas byl na soutěž na vysoké úrovni. Vyhrocený, někdy až moc, vyhrál šťastnější a hlavně bojovnější tým.



Počet diváků: 47. Rozhodčí: Šnajdr Michal - BACOVSKÝ Jan (N), GRITZER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.