Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 10:15

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice ve Staré Pace vyhráli a odvážejí si všechny tři body.


Branky


0

K zápasu si řekl své i domácí Marek Macák: Zasloužené vítězství po zodpovědném a bojovném výkonu. Domácím se podařilo 2x srovnat, ale potřetí jim to již nevyšlo, a tak získáváme důležité body i venku. Naprosto zaslouženě, zvlášť, když domácí dohrávali o deseti. Tady si neodpustím poznámku vůči vedení OFS, jak mohli vymyslet to, že se hráč vykoupí za červenou kartu. Sice po dvou žlutých, ale i tak je to nesmysl, který jen podpoří tvrdou hru. Vavřinec dostal červenou v minulém zápase a tím, že se vykoupil, tak mu to očividně neprospělo a i dnes si dělal co chtěl, oplácel a do sprch mohl klidně dřív.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 2:2.

Vstup do utkání se Hořicím povedl, prvních 20 minut byli jednoznačně lepším týmem. Jejich aktivita vedla k chybám v domácí obraně. Ve třetí minutě jako první zkouší střelu z dálky domácí, ale Tlustý chytá. Hned v další minutě postupuje po pravé straně Kolovrátník, ale jeho pěkný centr do vápna jen těsně minul hlavou Timkovič. V páté minutě zahrává Timkovič trestný kop, který ale míří přímo na brankáře. O minutu později střílí z dálky opět domácí, ale těsně nad. V sedmé minutě hosté domácí zatlačili, Kolovrátník centruje z pravé strany na zadní tyč, kde zůstal volný Antoš a propálil vše před sebou 0:1. V 13. minutě centrují pro změnu domácí, ale útočník to měl na dlouhou nohu a vysoko přestřelil. V 20. minutě přichází chyba ve středu hřiště, po které jde domácí hráč sám na gólmana Tlustého, který vyběhl a kromě míče sebral i útočníka domácích, takže se pískala penalta. Zároveň se u toho zranil, takže do branky zaskočil dorostenec Jaroslav Tomášek. Domácí penaltou srovnali stav na 1:1. V 27. minutě střílí z dálky Jakub Trejbal, ale míří nad. O minutu později si naskočil na centr Kolovrátník, ale hlavou minul. V 33. minutě střílí opět Trejbal, ale nejen nad, ale i vedle. O minutu později mají hosté příležitost trestného kopu. Míč si postavil Timkovič a střelou po zemi k pravé tyči vedle zdi zvýšil na 1:2 pro hosty. V 36. minutě jdou domácí do rychlé akce pravé straně, kde dávají míč pod sebe a opět srovnávají na 2:2. V 37. minutě chytá Tomášek střelu z dálky bez větších problémů. O minutu později střílí domácí nad. Ve 40. minutě má tutovku Antoš, kličkou proti obránci se dostal sám před gólmana, ale střela nevyšla a netrefil branku.

Druhý poločas hosté rozhodli o vítězství ve Staré Pace 2:4.

Do druhého poločasu nastupují hosté opět aktivněji. V 49. minutě zahrávají trestný kop, Kolovrátník hlavou míří k tyči, ale gólman vytahuje na roh. V 52. minutě kope trestný kop Nálevka. Střela míří skrz zeď opět k tyči, ale tentokrát skončila těsně vedle. O dvě minuty později jdou hosté opět do vedení. Antoš vybízí Kolovrátníka do útoku na levé straně, následuje střílený centr do vápna, který dotlačil do sítě Timkovič 2:3. V 56. minutě kopou domácí roh a míří jej přímo do branky. Síť se sice zavlnila, ale jen tím, že míč na ni spadl zezadu. V 60. minutě po dalším rohu mohlo být srovnáno, ale míč z malého vápna vykopává R. Machek. V 62. minutě střílí z dálky Nálevka, ale pouze do gólmana. V 65. minutě zahrává nebezpečně roh Antoš, následný závar nakonec domácí bek zachránil odkopem z vápna. V 68. minutě střílí vedle Nálevka. V 71 minutě postupuje po levé straně Stuchlík, dává pod sebe na Kolovrátníka. Jeho tečovaná střela skončila v síti a tím se Hořicím podařilo odskočit o dvě branky 2:4. V 72. minutě zahrávají domácí standardní situaci, ale Tomášek si s ní poradil. V 79. minutě odchází do kabin Vavřinec po druhé žluté za několikáté oplácení, vše pak vyšperkoval i urážkou rozhodčích, tak se uvidí, zda se to zase bude dát vykoupit. Poslední šanci zápasu mají domácí, kdy po trestném kopu dochází k dalšímu závaru, ale domácí při střeleckém pokusu trefili spoluhráče a následně odražený míč uklízí do bezpečí Antoš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Hodnocení ze strany Staré Paky: Co dodat, jen pár slov k tomuto podivnému zápasu. Chyběl Honza Bil,vyloučený Broňek Musil a Jakub Blažek,kterému ,,selhala mobilní technika a budíček nezazvonil. Staropačtí se snažili, avšak nedisciplinovanost a hrubé chyby zapříčinili vcelku vysoké domácí prohře, byť po prvním poločase nic k tomuto nenasvědčovalo. Staropačtí se snažili a pokaždé, když chyboval domácí brankář, dokázali zásluhou kanonýra Dominika Rolfa srovnat.  Po přestávce bohužel další chyba a rázem jsme znovu prohrávali. Když k tomu připočteme znovu vyloučení Viktora Vavrince, tým bohužel již neměl morální ani výkonnostní sílu cokoliv s výsledkem cokoliv udělat a zaslouženě prohrál 2:4. Copak o to, prohrát se může,nejde o život a ani o zdraví, ale selhání jednotlivců je bohužel neomluvitelné. Laxnost, zbytečné vyloučení, ,,zapomnění zapnout si budík,, a k zápasu se vůbec nedostavit, to je to co srazilo staropacké v tomto trošku zvláštním víkendu. Nedá se nic dělat, hojné období skončilo a je potřeba opět si hrábnout do svědomí a na dno, avšak rozladěnost z nedělního dopoledne v řadách fanoušků těžko vymizí. Omluva je na místě,nejenom fanouškům, ale hlavně spoluhráčům – kamarádům.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Zasloužené tři body. Do 20. minuty zápasu jsme byli jasně lepší, tam však přišlo drobné zaváhání, které skončilo pokutovým kopem. V druhém poločasu jsme byli efektivnější a narozdíl od domácích se více věnovali hře, než nadávání na rozhodčí a osobním soubojům. Jako hráče utkání vybírám střelce dvou branek Igora Timkoviče, ale neméně důležitý byl i stoper Tomáš Lacina! Nicméně v tomto zápase si pochvalu zaslouží všichni, protože odvedli zodpovědný výkon a bylo vidět, že v tomto zápase chtějí uspět s plným bodovým ziskem!



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - O. Mercl [-] , J. Jerie [-] (81. P. Štěpánek [-] ) , V. Kazda [-] - D. Pakosta [-] , V. Vavrinec [-] , V. Pospíšil [-] , J. Patřín [-] (70. L. Brendl [-] ) - D. Rolf [-] - A. Pánek [-] (61. J. Fejfar [-] ) , E. Bark [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] (20. J. Tomášek [-] ) - R. Machek [-] , O. Kramule [-] , J. Stuchlík [-] , T. Lacina [-] - M. Sláma [-] (65. V. Machek [-] ) , A. Šlambera [-] (46. T. Nálevka [-] ) , J. Antoš [-] , P. Kolovrátník [-] (76. D. Šubr [-] ) - J. Trejbal [-] , I. Timkovič [-] (61. J. Minčák [-] )

ŽK: 50. V. Vavrinec , 57. A. Pánek - 12. J. Minčák , 20. V. Tlustý , 54. J. Antoš . ČK: 79. V. Vavrinec .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Materna Zbyněk - ŠAMKO Vladislav, RICHTER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.